Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Функціональна двокімнатна квартира з панорамним видом на місто, в інвестиційному комплексі Łucka City

Гамільтон Мей представляє зручну, простору квартиру, розташовану в самому центрі Варшави, біля кільцевої розв'язки Daszyńskiego.

Квартира площею 69 м2 розташована на 10 поверсі будинку - її вікна виходять на діловий центр Варшави та Палац культури. Власність складається з вітальні з зоною відпочинку та обідньою зоною, відкритої кухні, двох зручних, просторих спалень, великої ванної кімнати з ванною та душем, підсобної кімнати та балкона.

Łucka City – це хмарочос заввишки 120 метрів, збудований компанією J.W.Construction Holding S.A. у 2000-2004 роках. У будинку 342 квартири різної площі - 37-243 м2. Об’єкти нерухомості, розташовані на верхніх поверхах інвестиції, пропонують вражаючі краєвиди на міський горизонт. Це друга за висотою будівля в Польщі, одразу після Sea Towers у Гдині. Будівля оснащена повним набором сучасних зручностей; 6 швидкісних підйомників, відеоспостереження, басейн, фітнес клуб, оглядовий майданчик і контроль доступу (зчитувачі магнітних карт).

Селище «Луцька» розташоване на розі вулиць Вроня та Луцька – це чудове розташування пропонує зручний доступ до станції метро «Rondo Daszyńskiego». Район є частиною Волі, що дуже швидко розвивається, оточений сучасними житловими/офісними будинками, а також багатою інфраструктурою.

Ціна 6000 злотих на місяць + адмінкомісія (1000 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включаючи підземний паркінг (300 злотих)

Hamilton May запрошує вас відвідати наші офіси та отримати більш детальну інформацію або домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 14573
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
69 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
10
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
15-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Басейн
Приватна парковка

ціна

Ref: 14573
Ціна за місяць
6 000 PLN
Ціна/m2
87 PLN

Ціна 6000 злотих на місяць + адмінкомісія (1000 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включаючи підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.