Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Розкішний пентхаус з великою терасою

Гамільтон Мей із задоволенням представляє унікальну та функціональну квартиру, доступну для оренди на верхньому поверсі комплексу.

Представлена квартира вражає навіть здалеку! Коли ми паркуємо машину в комфортабельному гаражі, ліфт доставляє нас прямо в квартиру. Увійшовши, ми можемо насолодитися красивими травертиновими елементами обробки та підлогою з екзотичної деревини. Власність складається з трьох спалень, кабінету, вітальні з каміном, обідньої зони та кухні. Одна зі спалень має власну ванну кімнату, а інші дві спальні мають спільну другу. Крім того, в квартирі також є окремий туалет. У теплу пору року площа квартири збільшується, так як обідня зона розширюється, виходячи на величезну зелену приватну терасу. У вартість оренди входять два паркомісця, які знаходяться прямо біля ліфта.

Квартира належить до будівлі, спроектованої агенцією Kulczyński Architekt та розробленої компанією Echo Investment. Mondrian House унікально поєднується з навколишнім середовищем. Премія Construction Journal за найкращий житловий комплекс 2005 року лише підтверджує його унікальність. Будівля забезпечена цілодобовою охороною та моніторингом. Його мешканцям доступний оздоровчий комплекс з басейном, тренажерним залом, сауною та клубною зоною. У поселенні також є дитячий майданчик. Нарешті, комплекс розташований поблизу багатьох зелених зон, у тому числі найкрасивішого парку Варшави – Морзе Око.

Квартира належить до забудови Mondrian House на вулиці Ludowa в Mokotów. У будівлі є приватний басейн, тренажерний зал і клубна зона, доступна виключно для мешканців помешкання. Оточена доглянутою зеленою смугою, біля входу в міський парк. До послуг гостей дитячий майданчик.

Ціна 20 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (900 злотих) в тому числі 2 підземних паркомісця, в т.ч

Ми запрошуємо всіх зацікавлених осіб зв'язатися з Hamilton May і отримати більш детальну інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 14579
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
175 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
3km
Поверх
8
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
15-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Ліфт
Басейн
Охорона/сторож
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 14579
Ціна за місяць
20 000 PLN
Ціна/m2
114 PLN

Ціна 20 000 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні (900 злотих) в тому числі 2 підземних паркомісця, в т.ч

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Mokotów

Мокотув – від кластеру офісних будівель до вілл дипломатів

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Один із ключових районів Варшави, де проживає 200 000 жителів. Він пропонує все: від офісних будівель у Служевці, затишних багатоквартирних будинків і колишніх вілл до сучасної житлової архітектури.

Mondrian House

Development
Development

Mondrian House - це інтимна житлова інвестиція, розташована в Мокотові. Ідеальне розташування, відмінна якість і чудові елементи обробки роблять Mondrian House однією з найпрестижніших інвестицій у Варшаві. Мондріан Mondrian House - це 7-поверховий житловий будинок, побудований з використанням матеріалів найвищої якості та уваги до найдрібніших деталей. Будівлю спроектували архітектори зі студії «Kulczyński Architect's» і розробили Echo Investment. Mondrian House ідеально вписується в навколишнє середовище. Його унікальний дизайн був удостоєний нагороди "Construction Journal Award - Best Residential Development 2005". Будівля має цілодобову охорону та належить до повністю охоронюваного комплексу. Мешканці помешкання мають доступ до басейну, тренажерного залу, сауни та зони відпочинку, а також ігрового майданчика. Забудова розташована в безпосередній близькості від численних зелених зон, а також біля Морського Ока - одного з найкрасивіших парків Варшави. Mondrian House – Розташування Mondrian House розташований на вулиці Ludowa в Мокотові. У будівлі є приватний басейн, тренажерний зал і зона відпочинку, які доступні виключно мешканцям помешкання. Навколо доглянутої зелені та дитячого майданчика, прямо біля входу в міський парк. Загальна інформація Квартири Mondrian House є одними з найдорожчих у цьому районі. Це чудовий вибір для тих, хто шукає розкішне житло як для себе, так і для інвестицій. Будь ласка, зв'яжіться з Гамільтон Мей, щоб дізнатися більше про квартири, які зараз доступні для оренди чи продажу в цьому комплексі....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.