Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантна, винятково стильна квартира в Кам'єниці Ординацькій

Гамільтон Мей із задоволенням представляє гарну квартиру з просторою вітальнею, красивою, великою та сонячною їдальнею з кухнею та двома спальнями в престижній інвестиції - Kamienica Ordynacka.

Красива, простора, висока та світла квартира, площею 114 м2, розташована на другому поверсі довоєнної відреставрованої Ординацької кам'яниці. Квартира складається з просторої, сонячної їдальні з кухнею та гарним балконом; велика вітальня з каміном; головна спальня з балконом та зручними вбудованими шафами та кабінет, який можна облаштувати як спальню. Комфортна, функціональна ванна кімната обладнана ванною та душовою кабіною, двома умивальниками та місцем для зберігання пральної та сушильної машин. Додатково в квартирі є гостьовий туалет. Квартира надзвичайно гарна, стильна, нещодавно в ній зроблений капітальний ремонт та змінено дизайн інтер'єру.

Ординацька кам'яниця була побудована в 1911-1912 роках і була однією з найелегантніших будівель свого часу. Його будівництво фінансувала княгиня Людвіка Чарторийська, а автором проекту, швидше за все, був Генрик Юліан Гей.

Kamienica Ordynacka розташована біля площі Богдана Водичка, навпроти Музичного університету. Внизу, біля підніжжя урвища, відкривається чудовий вид на річку Віслу та освітлений Свєнтокшиський міст. До вулиці 2 хвилини ходьби. Nowy Świat та станція метро Nowy Świat.

Ціна 14 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 200 злотих) + комунальні послуги (350 злотих)

Для отримання детальної інформації про пропозицію, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 13560
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
114 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
30 2024
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 13560
Ціна за місяць
14 000 PLN
Ціна/m2
123 PLN

Ціна 14 000 злотих на місяць + адмін комісія (1 200 злотих) + комунальні послуги (350 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Powiśle

Powiśle - наймодніший район столиці біля річки

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Клімат Повісля створюють кілометри рекреаційних бульварів Вісла та дивовижні житлові комплекси, розташовані на затишних вуличках.

Kamienica Ordynacka

Development
Development

Гамільтон Мей представляє елегантні апартаменти в історичному, повністю відреставрованому таунхаусі, розташованому в престижному місці на Королівській дорозі. Kamienica Ordynacka - Інвестиції Kamienica Ordynacka була побудована між 1911 і 1912 роками і була однією з найпрестижніших будівель того часу. Його будівництво спонсорувала Людвіка Чарторийська, архітектурний проект, ймовірно, створив Генрик Юліан Гай. У 1914 р. тут містився пансіонат Лаури Колонни-Валевської (у кутовій кам'яниці - Okólnik 11 A). Між першою та другою світовими війнами тут проживав також прем'єр-міністр Польщі Владислав Грабський. Під час Другої світової війни будівля була частково пошкоджена - південно-східний кут був знесений, а весь дерев'яний дах згорів. Інвестиція розроблялася в три етапи. Перший етап включав ремонт внутрішніх приміщень, а також подвір’я та під’їздів. Другий етап включав перетворення горищної площі на житлове приміщення, що зрештою призвело до створення 10 квартир – від 36 до 220 м². Також повністю оновлено фасад будівлі. Заключний етап повернув пошкодженому кутку будівлі колишню красу. . Kamienicy Ordynacka - Розташування Kamienica Ordynacka розташована в одному з найпрестижніших районів усього міста. Поруч розташовано багато історичних об'єктів, таких як замок Острозьких, музей Фридерика Шопена, площа Богдана Водичка, а також музичний університет. З усієї території також відкривається вражаючий вид на річку, а також на Свєнтокшиський міст. Kamienica Ordynacka - Апартаменти Площа доступних квартир варіюється від 32 до 220 м². У всіх квартирах дуже високі стелі: від 2,9 до 3,1 м у квартирах на останньому поверсі та понад 3 м у всіх інших квартирах. Загальна інформація Гамільтон Мей запрошує всіх сторін, зацікавлених у придбанні нерухомості в цьому унікальному місці, зв’язатися, щоб отримати більше інформації або домовитися про перегляд....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.