Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

1-кімнатна квартира в Потокова Вілла | Затишна садиба | Поруч парк і зона відпочинку

Гамільтон Мей із задоволенням представляє функціональну двокімнатну квартиру з просторим балконом, розташовану в затишному житловому районі на вулиці Потокова в Масліце.

Двокімнатна квартира площею 40 кв.м розташована на другому поверсі затишного двоповерхового будинку і складається з просторої вітальні, з кухонним кутком, спальні, санвузла з душовою кабіною та передпокою. Квартира частково вмебльована (є можливість додати меблі за бажанням орендаря) та укомплектована побутовою технікою. В квартирі є балкон та місце для паркування.

"Willa Potokowa" - це інтимний, надзвичайно чарівний комплекс малоповерхових будинків. Сучасна приваблива архітектура інвестиційного комплексу ідеально поєднується з навколишньою односімейною забудовою та гармоніює з прилеглими зеленими зонами.

На території є парк в басейні річки Луговина та міст Редзінського. Забезпечуючи зелені зони для прогулянок і їзди на велосипеді, він також пропонує доступ до озера, річки, набережних річки Одер і конеферми. У безпосередній близькості є практичні зручності, такі як продуктові магазини, трамвайна зупинка, початкова школа, дитячий садок, а також різноманітні заклади харчування, від ресторанів до піцерій та KFC. Як додатковий бонус, сусідні магазини, такі як Biedronka, Lidl, Pasaż Królewiecki та N-Park, надають мешканцям широкий вибір покупок.

Ціна 2600 злотих на місяць + адміністративна оренда (650 злотих) + комунальні (150 злотих)

Усі, хто зацікавлений у цій пропозиції, можуть зв’язатися з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20093
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
40 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
8km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
08-04-2024
Балкон
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 20093
Ціна за місяць
2 600 PLN
Ціна/m2
65 PLN

Ціна 2600 злотих на місяць + адміністративна оренда (650 злотих) + комунальні (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Fabryczna

Фабрична - спокійний приміський район в індустріальному середовищі

Фабрична розташована в західній частині міста, на лівій (південній) стороні річки Одер.

Фабрична розташована в західній частині міста, на лівій (південній) стороні річки Одер.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.