Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дворівнева квартира в затишному будинку на Волі Юстовській

Hamilton May представляє дворівневу квартиру на Волі Юстовській.

Квартира, яка ідеально поєднує функціональність з елегантністю. На першому рівні розташована простора вітальня, окрема кухня, туалет для зручності та функціональний хол. Зайшовши на другий рівень, ви знайдете затишну спальню та елегантну ванну кімнату. Ця квартира вирізняється не тільки ретельною обробкою. Якщо ви шукаєте місце з унікальним плануванням кімнат і високим рівнем якості, ця пропозиція для вас.

Квартира розташована в сучасному будинку 2015 року. Цей комплекс характеризується відмінним рівнем виконання та використанням матеріалів найвищої якості. Безпека та комфорт мешканців у пріоритеті - ділянка огороджена та додатково охороняється для забезпечення спокою та безпеки. Всі квартири обладнані сигналізацією, що додатково підвищує рівень безпеки. Для зручності мешканців на інвестиційній ділянці є наземний паркінг, де до кожної квартири входить два паркомісця у вартість.

Будівля розташована в мальовничій частині Кракова - Wola Justowska. Цей житловий район захоплює своїм шармом і близькістю до численних зелених зон, таких як Вольський ліс і парк Децюш. Wola Justowska - це не лише оазис тиші та спокою, а й чудовий доступ до різноманітних пам'яток та зручностей. Мешканцям зручно дістатися до центру міста, кільцевої дороги та аеропорту. Крім того, район відомий своєю добре розвиненою інфраструктурою, що пропонує широкий вибір місцевих магазинів і точок обслуговування.

Ціна 2800 злотих на місяць + адміністративна оренда (700 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включає 2 відкритих паркувальних місця

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 7158
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
71 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
2
Від центру
4km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
6 miesięcy
Останнє оновлення
17-04-2024
Кабельне телебачення
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 7158
Ціна за місяць
2 800 PLN
Ціна/m2
39 PLN

Ціна 2800 злотих на місяць + адміністративна оренда (700 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включає 2 відкритих паркувальних місця

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.