Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова Ціна. Простора 3 кімнатна квартира з окремою кухнею в центрі Вроцлава

Гамільтон Мей з радістю представляє простору 3-кімнатну квартиру з окремою кухнею, розташовану на 6-му (останньому) поверсі з прекрасним видом на центр Вроцлава та Sky Tower.

Ця функціональна квартира площею понад 71 квадратний метр запрошує комфортно жити в самому центрі міста. Складається з двох затишних спалень - одна з двоспальним ліжком, інша з розкладним двоспальним ліжком. Простора вітальня з розкладним диваном і виходом на балкон пропонує не тільки комфортне місце для відпочинку, а й краєвид на мальовничий міський пейзаж. Окрема світла кухня, повністю обладнана великим холодильником, посудомийною машиною та духовкою, запрошує поекспериментувати в кулінарних завданнях. Ванна кімната з ванною, душем і пральною машиною забезпечує комфорт і функціональність. Квартира з двостороннім висвітленням приносить велику кількість природного світла. Крім того, до послуг орендарів камера зберігання та сушильна кімната, що полегшує організацію простору. Готове до негайного заселення, це місце створене для тих, хто цінує комфорт, функціональність і близькість до центру Вроцлава.

Ця будівля, побудована в 1998 році, є чудовим прикладом нової архітектури у вроцлавському районі Кшикі. Розташований у тихому та зеленому районі, квартал пропонує мешканцям комфортні умови проживання. Будівля характеризується естетичним дизайном і функціональністю. Завдяки ретельно спланованим загальним приміщенням і сучасним зручностям ця будівля є ідеальним місцем для проживання сімей, одиноких і пар. Близькість до магазинів, зупинок громадського транспорту та інших зручностей робить його привабливим вибором для тих, хто цінує комфортний і спокійний спосіб життя в центрі міста.

Район Кшикі пропонує розвинену торговельну, сервісну, освітню та рекреаційну інфраструктуру. Вулиця Стисія забезпечує швидкий доступ до Центрального залізничного вокзалу, Старого міста та площі Ринок. Доїхати можна всього за 15 хвилин на машині, а також на трамваї та автобусі. Крім того, в пішій доступності знаходяться Аквапарк, Автовокзал і Wroclavia Mall, кінотеатр Capitol і музичний театр. Район Sky Tower і South Center також є сучасним діловим центром Вроцлава, який динамічно розвивається, пропонує сучасні офісні приміщення та місце розташування відомих міжнародних компаній.

Ціна 3000 злотих на місяць + адміністративна оренда (1100 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (50 злотих)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20094
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
71 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
6
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
23-04-2024
Балкон
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами

ціна

Ref: 20094
Ціна за місяць
3 000 PLN
Ціна/m2
42 PLN

Ціна 3000 злотих на місяць + адміністративна оренда (1100 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (50 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.