Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Престижна чотирикімнатна квартира в самому центрі Варшави на вулиці Злота

Офіс Hamilton May з радістю представляє в оренду дизайнерську чотирикімнатну квартиру з балконом в одному з найбажаніших місць у центрі Варшави на вулиці Злота 83.

Престижна квартира складається з холу, просторої вітальні, кухні з кухонним островом та обідньою зоною, двох стильно оформлених спалень, кабінету, ванної кімнати з ванною, гостьового туалету та балкона. Вся квартира укомплектована високоякісними меблями та побутовою технікою. У квартирі також є кондиціонер.

Інвестиція Złota 83 – це відремонтований довоєнний багатоквартирний будинок, розташований у самому центрі Варшави. Будівля має численні зручності для мешканців, такі як фойє чи спортзал. Будівля також обладнана підземним паркінгом та ліфтом.

Złota 83 знаходиться в самому центрі Варшави. У цьому районі є багато способів провести вільний час, зокрема поблизу таких місць, як Палац культури, торговий центр Złote Tarasy та Національна опера. Поруч з інвестицією також є численні офісні будівлі, медичні установи, розгалужена комерційна та сервісна інфраструктура. Будівля також добре сполучена з рештою столиці через близькість станції метро, автобусів, трамваїв та залізничного вокзалу.

Ціна 5000 євро брутто (включаючи 8 % ПДВ) на місяць, включаючи адміністративні збори включно з комунікаціями включно з інтернетом + опціонально підземний паркінг

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19810
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
98 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
18-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Сад
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19810
Ціна за місяць
5 000 EUR
Ціна/m2
51 EUR

Ціна 5000 євро брутто (включаючи 8 % ПДВ) на місяць, включаючи адміністративні збори включно з комунікаціями включно з інтернетом + опціонально підземний паркінг

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Złota 83

Development
Development

Złota 83 — це престижна інвестиція, розташована в відреставрованому багатоквартирному будинку Вольфа Кронгольда, який спочатку був відкритий у 1899 році. Інвестиція включає в себе стильно оброблені, мебльовані та повністю обладнані квартири, готові до оренди. Будівля також має численні зручності для мешканців, зокрема тренажерний зал. Розташування інвестиції ідеально відповідає потребам людей, яким важлива близькість ділових районів столиці, а також культурних центрів....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.