Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантний лофт з однією спальнею з великим балконом на Старомейському бульварі та площі Івана Павла II

Гамільтон Мей із задоволенням представляє просторий та елегантний лофт, розташований у відновленій історичній будівлі на Старомейському бульварі та площі Івана Павла II.

Квартира розташована на 2-му поверсі відреставрованого історичного комплексу на Старомейському бульварі з південною експозицією та видом на площу Івана Павла ІІ та рів. Його основну частину займає вітальня з кухнею, повністю мебльована та обладнана новою побутовою технікою. Спальня обладнана гардеробом і стильним склінням, в ній можна розмістити велике ліжко. Все це доповнюється високими вікнами та великим балконом, який обставлений зручними меблями та забезпечує стильне місце для відпочинку та розслаблення.

Комплекс лікарні Всіх Святих був побудований у 16 столітті та розширений у 18 та 19 століттях. Разом з іншими будівлями в буферній зоні міського рову та річки Одра площа Івана Павла ІІ зазнала комплексної ревіталізації і, як і Старомейський бульвар, тепер є одним із історичних та архітектурних символів Вроцлава. На площі понад 2,5 га розташовано 14 будівель, більшість з яких є пам'ятками, житлового, службового та службового призначення. Тут не бракує магазинів, ресторанів та різноманітної сервісної інфраструктури. Внутрішня зелена зона біля міського рову, повна дерев і лавок, місце для зустрічей, відпочинку та ігор для дітей, додає унікальний характер.

Старомейський бульвар розташований на площі Івана Павла ІІ, яка є одним із комунікаційних вузлів Вроцлава. Завдяки декільком трамвайним і автобусним лініям розташування дозволяє швидко дістатися до всіх районів Вроцлава.

Ціна 4200 злотих на місяць + адміністративна оренда (500 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (60 злотих)

Якщо ви зацікавлені в перегляді цієї квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20129
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
38 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
29-03-2024
Балкон
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 20129
Ціна за місяць
4 200 PLN
Ціна/m2
111 PLN

Ціна 4200 злотих на місяць + адміністративна оренда (500 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.