Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора 2-кімнатна квартира з видом на університет | Перша оренда | Ліфт

Hamilton May з радістю представляє обладнану, мебльовану, функціональну 2-кімнатну квартиру в відреставрованому будинку з ліфтом, розташованому на площі Університецькі, неподалік від Вроцлавського університету, Ринкової площі та Старого міста.

Простора двокімнатна квартира загальною площею 56,92 м², розташована в самому центрі міста, з видом на площу Університетську. Вітальня з міні-кухнею, укомплектована диваном-ліжком в елегантному сірому відтінку, зручним кріслом і столом зі стільцями створює приємний простір для проживання. Крім того, в квартирі є простора спальня з добре освітленим робочим столом і великою функціональною шафою, коридор і санвузол з функцією ванни і душу. Міське опалення гарантує тепловий комфорт цілий рік. Крім того, в квартирі є підвал, що забезпечує додаткове місце для зберігання речей. Серед меблів є холодильник, електрична плита та пральна машина, що полегшує щоденні домашні справи. Розташування на 5 поверсі з доступом на ліфті додає зручності мешканцям. Насолоджуйтесь радощами життя в центрі міста.

Кам’яниця на площі Університецькій датується 1887 роком. Останніми роками її капітально відреставрували, під час якої було замінено дах, інсталяцію, домофони, оновлено сходи та ліфт.

Університетська площа розташована приблизно за 400 метрів від Ринкової площі Вроцлава, в самому центрі університетського містечка, між історичною будівлею ректорату та факультетом права, адміністрації та економіки Вроцлавського університету. У безпосередній близькості знаходяться інші факультети університету, в тому числі хв. Історико-філологічний факультет чи історична бібліотека Оссолінеум. Окрім своїх академічних функцій, район університету відомий своїми кафе, ресторанами та іншими туристичними об’єктами.

Ціна 2 900 злотих на місяць + адміністративні збори (650 злотих) + комунальні (150 злотих)

Якщо ви зацікавлені в перегляді цієї квартири, будь ласка, не соромтеся зв'язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20051
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
57 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
0km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
13-04-2024
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами

ціна

Ref: 20051
Ціна за місяць
2 900 PLN
Ціна/m2
51 PLN

Ціна 2 900 злотих на місяць + адміністративні збори (650 злотих) + комунальні (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора 2-кімнатна квартира з видом на університет | Перша оренда | Ліфт - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.