Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира в затишному житловому масиві в Беляни Вроцлавські

Гамільтон Мей представляє двокімнатну квартиру з просторою вітальнею, що знаходиться за адресою вул. Błękitna в затишному житловому масиві в Bielany Wrocławskie.

Двокімнатна квартира площею понад 67,5 кв.м розташована на 2 поверсі 2-поверхового будинку 2020 року побудови і складається з просторої вітальні з кухнею відкритого типу, санвузла, просторого передпокою та двох просторих спалень. Квартира повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Планування квартири передбачає чудове розташування та багато можливостей облаштування. Є можливість встановлення кондиціонера в квартирі та додаткового місця в одній зі спалень, яка на даний момент є кабінетом.

Житловий масив по вул. Błękitna у Белянах-Вроцлавських була заснована в 2020 році і складається з затишних 2-поверхових міських вілл. На території садиби є громадські наземні паркувальні місця.

Bielany Wrocławskie є одним з економічних і промислових центрів Вроцлавської агломерації, центром ділових і логістичних парків, де розміщені відомі міжнародні корпорації. Bielany Wrocławskie – це не лише місце роботи, це також привабливе місце для життя з доступом до багатої комерційної, сервісної та рекреаційної інфраструктури.

Ціна 4300 злотих на місяць + адміністративна оренда (600 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включає зовнішнє паркомісце

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18683
Вулиця
Мікрорайон
Площа
68 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
9km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
23 2024
дата оновлення
30-04-2024
Балкон
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 18683
Ціна за місяць
4 300 PLN
Ціна/m2
64 PLN

Ціна 4300 злотих на місяць + адміністративна оренда (600 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) включає зовнішнє паркомісце

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.