Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Однокімнатна квартира з просторим балконом біля парку Сковроні

Гамільтон Мей з радістю представляє однокімнатну квартиру з просторим балконом площею прибл. 30 м2, розташована на вулиці Шленжна на ЖК Центавріс поблизу парку Сковроні та численних зелених зон.

Однокімнатна квартира площею 58 кв.м розташована на першому поверсі 5-ти поверхового будинку 2015 року побудови і складається з просторої вітальні та спальні, окремої кухні, санвузла та просторого передпокою. До квартири належить кладовка. Квартира повністю мебльована та укомплектована (холодильник, плита, посудомийна машина, меблі, витяжка та ін.), у ванній кімнаті підлога з підігрівом, квартира також обладнана кондиціонером та сигналізацією.

Маєток «Центаврій» – це комплекс 5-поверхових житлових будинків, який був побудований у 2015 році в районі Кшикі, по вулиці Шльєжна. Це захищений житловий масив високого стандарту з прямим доступом до парку Сковроні (32 га; 10 м від лінії дерев).

Розташування маєтку «Центавр» гарантує широкий доступ до комерційної, сервісної та спортивної інфраструктури. Всього 4 хвилини ходьби до трамвайної та автобусної зупинки; 7 хвилин ходьби до тенісних кортів, 10 хвилин ходьби до аквапарку, поруч магазини, аптеки. Відстань 3 трамвайні зупинки до Головного залізничного вокзалу.

Ціна 3900 злотих на місяць + адміністративна оренда (680 злотих) + комунальні послуги (120 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (60 злотих)

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18951
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
58 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
18-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 18951
Ціна за місяць
3 900 PLN
Ціна/m2
67 PLN

Ціна 3900 злотих на місяць + адміністративна оренда (680 злотих) + комунальні послуги (120 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Osiedle Centauris

Level: 8 Status: existing Number of units: 464 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
Level: 8 Status: existing Number of units: 464 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Маєток Кентавра у Вроцлаві . Комплекс Centauris був побудований на перехресті вулиць Ślężna, Działkowa та Viktora Bross у Вроцлаві. Цей комплекс із 13 житлових будинків у неомодерністському стилі був завершений у 2016 році. «Центавріс» пропонує широкий вибір невеликих квартир та майстер-люкс. І ті, хто шукає меншу квартиру, і ті, хто віддає перевагу більшій кількості кімнат і простору в великих квартирах, створять тут будинок своєї мрії. Кожне житло було спроектовано з особливою ретельністю, подбавши про просторі та облаштовані інтер’єри та високий комфорт проживання майбутніх мешканців. Квартири в Centauris оснащені балконом або терасою, що додає їм привабливості. Centauris адаптований до потреб людей з обмеженими можливостями. Будинки обладнані малошумними ліфтами, які виходять до дворівневого підземного гаража. Розташування інвестиції Centauris . Кжики — колишній район Вроцлава, розташований у південній частині міста. Дві головні вулиці Krzyki, які з'єднують його з центром міста, це Powstańców Śląskich Street і Ślężna Street, де розташована інвестиція. Тут також розташований центральний вокзал Вроцлава. Завдяки дуже хорошому зв'язку добиратися на роботу, на ділову зустріч або в торговий центр зручно і швидко. Пропозиція квартир у Centauris Investment також є цікавою пропозицією для студентів - до економічного університету чи медичної академії можна дістатися за кілька хвилин. Поруч з інвестицією є 3 парки, великі велосипедні та пішохідні доріжки. Сусідство з Агуапарком і фітнес клубом дають можливість активно проводити час поруч з домом. Маєток Центавр - додаткова інформація . Маєток «Центавр» пропонує мешканцям такі зручності, як власний дитячий майданчик, пункти обслуговування, підземний паркінг та елементи міської зелені. Маєток знаходиться під наглядом і цілодобовою охороною, тому мешканці відчувають спокій і високий рівень безпеки своїх квартир....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.