Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора та функціональна 1 кімнатна квартира з тихим видом на внутрішні зелені зони на  вулиці Powstańców Śląskich поруч із Sky Tower та Південним центром Вроцлава

Гамільтон Мей із задоволенням представляє функціональну та простору 1-кімнатну квартиру з тихим східним видом на внутрішні зелені зони на вулиці Powstańców Śląskich у безпосередній близькості від Sky Tower та Південного центру Вроцлава.

Квартира складається з великої вітальні з відкритою кухнею, просторої спальні, просторої ванної кімнати з ванною і душем, а також передпокою з великою вбудованою шафою. Квартира обладнана сучасною побутовою технікою, кондиціонером, повністю мебльована та готова до заселення. Варто звернути увагу на висоту квартири, яка становить понад 3 метри, що дає квартирі додатковий простір. Квартира має східну експозицію, вікна, які забезпечують велику кількість природного світла, виходять на тихі зелені зони, відокремлені від сусідніх вулиць, з затишним парком з дитячим майданчиком та зонами відпочинку.

Квартира розташована в затишному 2-рівневому будинку, побудованому в 2006 році, за торговим пасажем під Galeriowiec на вулиці Powstańców Śląskich, яка є однією з архітектурних ікон Вроцлава. Знаменита будівля Galeriowiec у Вроцлаві є одним із перших проектів, що поєднують житлові та комерційні функції в районі нинішнього південного центру Вроцлава.

Район Кшикі має розвинену комерційну, сервісну, освітню та рекреаційну інфраструктуру. Вулиця Powstańców Śląskich забезпечує швидкий доступ до Головного залізничного вокзалу, Старого міста та Ринкової площі. Ми можемо дістатися всього за 15 хвилин на машині, трамваї та автобусі. У пішій доступності також є аквапарк, автовокзал і галерея Wroclavia, кінотеатр і музичний театр Capitol. Район Sky Tower і Southern Center також є сучасним бізнес-центром Вроцлава, який динамічно розвивається, пропонує сучасні офісні приміщення та приваблює відомі міжнародні компанії.

Ціна 3300 злотих на місяць + адміністративна оренда (800 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) включає місце для паркування на відкритому повітрі + опціонально Інтернет і ТБ (50 злотих)

Будь-хто, хто бажає переглянути цю квартиру, може зв'язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20075
Місто
Мікрорайон
Площа
47 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
18-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 20075
Ціна за місяць
3 300 PLN
Ціна/m2
71 PLN

Ціна 3300 злотих на місяць + адміністративна оренда (800 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) включає місце для паркування на відкритому повітрі + опціонально Інтернет і ТБ (50 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.