Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Інвестиційний будинок для розширення в чудовому місці, поруч зі студентським містечком AGH.

Гамільтон Мей із задоволенням представляє інвестиційну можливість, інтимну будівлю, яка потребує капітального ремонту, розташовану на вулиці Шопена. Майно розташоване в районі вулиць Czarnowieska та Urzednicza, для якого зараз готується план просторової забудови. Будівля примикає до висотних будинків, навколишні багатоквартирні будинки відремонтовані та доглянуті. Кам'яниця розташована на земельній ділянці площею 420 м2 і складається з чотирьох поверхів: підвал з гаражем з входом з вулиці та три надземні поверхи: цокольний, перший та мансардний. Перший поверх включає сходи та окрему квартиру площею 116 м2. На першому поверсі знаходиться приміщення площею 127 м2, також з окремою земельною та іпотечною книгами. Мансарда - це відкритий простір. Газове або електричне опалення в квартирах. Будівля планується під капітальний ремонт. Правовий статус та право власності на будівлю врегульовано. Це дуже цікава інвестиційна пропозиція через розташування, яке гарантує широкий спектр можливостей для оренди будівлі завдяки близькості центру, багатьох університетів та офісних будівель.

Деталі нерухомості

Ref: 18042
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
420 m2
Від центру
1km
Останнє оновлення
09-05-2024

ціна

Ref: 18042
Ціна
4 500 000 PLN
Ціна/m2
10 714 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krowodrza

Krowodrza - атмосферний район, улюблений молоддю, повний інтимних, модерністських будівель.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

Дослідіть район, який оточує Старе місто з півночі та з’єднується із зеленим Вест-Сайдом через вражаючий Національний музей.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.