Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивний багатоквартирний будинок в Osiedle Oficerskie

Гамільтон Мей із задоволенням представляє рідкісну можливість придбати багатоквартирний будинок, розташований поблизу вулиці Раковицької.

Вілла розташована на ділянці 373 м2 правильної прямокутної форми. Приміщення в хорошому технічному стані, з цікавою архітектурою. Велика площа перед будинком зі зручним під'їздом до помешкання.

Корисна площа: 382,84 м2, площа забудови: 168 м2.

Будівля має три надземні поверхи:

- квартира в цокольному поверсі площею 33,30 м2, яка складається з передпокої, кімнати, санвузла, кухні, коридору та туалету;

- гараж/склад/студія площею 68,59 м2;

- квартира на першому поверсі площею 39,35 м2, що складається з холу, кімнати, кухні та ванної кімнати з туалетом;

- дві квартири на першому поверсі площею 63,57 м2 та 55,05 м2, обидві складаються з холу, двох кімнат, кухні та ванної кімнати з туалетом;

- дві квартири на 2 поверсі площею 66,33 м2 та 56,65 м2, обидві складаються з холу, двох кімнат, кухні та ванної кімнати з туалетом.

Чудове розташування. Будівля розташована в центрі Кракова, приблизно в 1,5 км від Старої Ринкової площі в Osiedle Oficerskie, яка є одним з найпрестижніших місць у Кракові, що, безсумнівно, є однією з найбільших переваг цієї власності. Район чудово сполучений з іншими частинами міста. Поруч знаходиться Galeria Krakowska, залізничний та автобусний вокзали, магазини, школи та зони відпочинку.

Деталі нерухомості

Ref: 18622
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
383 m2
Від центру
1km
Останнє оновлення
26-04-2024

ціна

Ref: 18622
Ціна
4 100 000 PLN
Ціна/m2
10 705 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.