Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Просторий будинок з садом, 5 кімнат, Бібіце

Гамільтон Мей з радістю представляє на продаж просторий будинок 2010 року побудови.

Будинок складається з трьох поверхів, що пропонує простір для комфортного проживання: на першому поверсі знаходиться просторий хол, кухня зі зручним місцем для приготування їжі та затишна вітальня, яка є центром сімейного життя. Перший поверх забезпечує комфорт для всієї родини, пропонуючи три спальні, ванну кімнату, окремий туалет і практичну комору. Мансарда пристосована під додаткову кімнату, що дає можливість облаштувати простір відповідно до потреб мешканців. Будинок продається повністю мебльованим та укомплектованим побутовою технікою, що дозволяє заселятися одразу без додаткових вкладень. Сад є доглянутим і приємним місцем для відпочинку, ідеальним для сімей з дітьми або любителів відпочинку на природі.

Будівля 2010 року в дуже хорошому стані, дерев'яні вікна, міжкімнатні двері та підлога.

Маєток, де розташований будинок, складається з 16 однотипних будівель, що забезпечує спокій і приватність. Відмінне автомобільне та автобусне сполучення дозволяє легко пересуватися швидко, а автобусна зупинка знаходиться поруч. В безпосередній близькості знаходяться: магазин "Żabka", АЗС та початкова школа.

Ціна 1 167 000 зл

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом для організації презентації.

Деталі нерухомості

Ref: 20292
Місто
Мікрорайон
Площа
118 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
1
Кількість поверхів
2
Розмір земельної ділянки
100 m2
Останнє оновлення
06-05-2024
Сад

ціна

Ref: 20292
Ціна
1 167 000 PLN
Ціна/m2
9 890 PLN

Ціна 1 167 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.