Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Трикімнатна квартира за адресою Гала Таргова

Гамільтон Мей з радістю представляє на продаж 3-кімнатну квартиру з великою кладовою в доглянутому багатоквартирному будинку біля Galeria Kazimierz.

Ми запрошуємо вас відкрити для себе цю чарівно мебльовану квартиру площею 59,60 м2, яка пропонує комфортний спосіб життя та чудове розташування.

Ця квартира складається з двох затишних спалень, просторої вітальні з кухнею, елегантної ванної кімнати з душем, практичної підсобної кімнати та функціонального коридору. Але це не все. Прибудована кладова 9,6 м2 в підвалі забезпечує додаткову складську площу, що робить цю квартиру ще більш привабливою. Продумане планування кімнат робить це місце ідеальним для сімейного відпочинку, а також є ідеальною інвестицією як для короткострокової, так і для довгострокової оренди.

Завдяки ретельному ремонту та повній комплектації, включаючи двоспальні ліжка у спальнях та розкладний диван у вітальні, в квартирі з комфортом можуть розміститися до 6 гостей. Кухня повністю обладнана, включаючи великий холодильник з морозильною камерою, посудомийну машину, плиту, мийку, духовку та витяжку, що робить приготування їжі справжнім задоволенням.

Недаремно це місце надзвичайно популярне. Розташований у чудовому місці з відмінною комунікацією, що робить його ідеальним вибором як для тих, хто шукає житло на тривалий термін, так і для тих, хто шукає короткострокову оренду. На даний момент квартира успішно здається в короткострокову оренду та управляється професійною компанією, що ще більше підвищує її інвестиційну привабливість.

Не пропустіть можливість жити або інвестувати в цю чарівну квартиру, яка забезпечить вам комфорт, функціональність і незабутні моменти в чудовому місці!

Гарний багатоквартирний будинок 1900 року після реконструкції 2017 року.

Помешкання розташоване в дуже гарному місці, поруч із Galeria Kazimierz і Hala Targowa, в 10 хвилинах ходьби до історичної частини Казімєжа, в 10 хвилинах ходьби до бульварів Вісли. Зручний доїзд громадським транспортом та авто. Поруч є пішохідні зони та велосипедна доріжка, що веде до Ринкової площі та річки Вісла.

Ціна 1 360 000 злотих включає кладовку

Якщо ви зацікавлені в перегляді квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20173
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
60 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Aдмінкомісія
524 PLN
дата оновлення
09-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 20173
Ціна
1 360 000 PLN
Ціна/m2
22 667 PLN

Ціна 1 360 000 злотих включає кладовку

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.