Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Чарівна інвестиційна квартира біля Головного вокзалу

Гамільтон Мей з радістю представляє пропозицію чарівної квартири 50 кв.м після капітального ремонту в відреставрованій кам'яниці в чудовому місці біля вул. Раковицька.

Представлена нерухомість являє собою квартиру з оздобленням за високим стандартом - дерев'яна підлога, кондиціонер, високоякісна техніка, повністю укомплектована технікою та всіма рухомими та декоративними елементами. Квартира добре освітлена, двостороння експозиція, дуже високі стелі.

Багатоквартирний будинок, в якому розташована квартира, був капітально відремонтований, зберігши його первісний історичний характер. Крім будинку, всі квартири в ньому з ремонтом. Замінено всю інсталяцію на нову, як в будинку, так і в квартирах, відреставровано двері в будинок, нові двері ведуть в квартири – все уніфіковано. Утеплили тильний фасад, а навесні цього року відновлять передній. Подвір’я також оновлено озеленено.

Для інвесторів в цьому будинку продаються ще 3 квартири.

Квартира знаходиться за адресою вул. Тополова. Близькість Головної площі та залізничного/автовокзалу, безсумнівно, є однією з головних переваг цієї нерухомості. Знаходиться недалеко від автобусних зупинок - Університет економіки, Любіч, Головний залізничний вокзал. Район забезпечує повну інфраструктуру - магазини, школи, ресторани, інші комерційні та послуги - в тому числі: Galeria Krakowska. Хороший доступ до всіх університетів Кракова, Економічний університет знаходиться в декількох хвилинах ходьби. Усі ці аспекти роблять його чудовою інвестицією.

Ціна 1 297 000 зл

Щиро запрошуємо Вас звернутися до нашого офісу.

Деталі нерухомості

Ref: 20100
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
50 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
550 PLN
Останнє оновлення
24-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
Сад
інтернет

ціна

Ref: 20100
Ціна
1 297 000 PLN
Ціна/m2
25 888 PLN

Ціна 1 297 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.