Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Апартаменти з 3 спальнями та видом на Тумський острів

Гамільтон Мей із задоволенням представляє квартиру з 3 спальнями в завершеній інвестиції на Bulwar Drobnera з високою та добре освітленою вітальнею та видом на Ostrów Tumski.

Квартира площею понад 182 кв.м розташована на 5-му поверсі затишного 6-ти поверхового житлового будинку і складається з 3-х спалень, просторої вітальні з частково закритою кухнею, окремої другої кухні, 2-х ванних кімнат, заскл. веранда та 2 балкони. Квартира має південно-східну та північно-західну експозицію. 54-метрова вітальня додатково освітлюється мансардним вікном і має висоту понад 3 метри. З південно-східного вікна вітальні відкривається вид на собор і Тумський острів. Квартира має унікальний потенціал як з точки зору купівлі власної квартири, так і здачі в оренду, в тому числі адаптації під оренду для таких компаній, як юридичні фірми, бухгалтерії, конструкторські бюро і т.д.

Бульвар Дробнера - це розкішний затишний житловий будинок. На його південній стороні, через річку Одер, лежить історичне Старе місто. З іншого боку, на північ від будівлі – фасади кам’яниць ХІХ ст. Фасад будівлі з боку вулиці був покритий травертином кремового кольору - каменем, відомим, зокрема, тим, що з нього був побудований римський Колізей. Частини загального користування всередині будівлі виконано з використанням художнього бетону. З верхніх поверхів відкривається унікальний вид на місто. Панорама простягається від веж Вроцлавського собору на сході до вершини гори Сленжа на південному заході.

Бульвар Дробнера розташований на межі Надодрожа та Старого міста. Розташування забезпечує швидкий доступ до Ринкової площі та всіх основних районів Вроцлава. В районі є велика кількість ресторанів, кафе та торгово-сервісної інфраструктури.

Ціна 2 283 881 злотих плюс опціональне підземне паркомісце від 55 000 злотих.

Якщо ви зацікавлені в перегляді цієї квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18257
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
183 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
5
Aдмінкомісія
1 900 PLN
дата оновлення
11-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 18257
Ціна
2 283 881 PLN
Ціна/m2
12 501 PLN

Ціна 2 283 881 злотих плюс опціональне підземне паркомісце від 55 000 злотих.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Апартаменти з 3 спальнями та видом на Тумський острів - plan

Путівник по мікрорайону Nadodrze

Протягом останнього десятиліття Надодрже розквітло

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Новий і захоплюючий, Nadodrze процвітав завдяки своєму нетрадиційному характеру і в процесі зачарував нову демографію молодих, заможних професіоналів.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.