Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з видом на Старе місто.

Гамільтон Мей із задоволенням представляє двокімнатну квартиру в ексклюзивному інвестиційному комплексі Quorum з унікальним видом на річку Одра та Старе місто Вроцлава.

Двокімнатна квартира площею 58,50 кв.м розташована на 8 поверсі 23-поверхового ексклюзивного житлового будинку і складається зі спальні, просторої вітальні з відкритою кухнею, ванної кімнати, туалету, просторої . передпокій та лоджія площею 8 м2, звідки відкривається чудовий вид на річку Одру та Старе місто Вроцлава. Є місце для паркування в підземному паркінгу.

Quorum — це сучасний багатофункціональний проект у Вроцлаві, розташований недалеко від річки Одра. Проект задовольнить потреби навіть найвимогливіших клієнтів. Комплекс включає другу за висотою будівлю у Вроцлаві з оглядовою терасою на 35 поверсі. Quorum складається з квартир, офісів та комерційних і службових приміщень з виходом на зелені зони та тераси, які є дружнім простором для роботи, життя та відпочинку. Комплекс будується безпосередньо на річці Одра в престижному місці, всього в 10 хвилинах ходьби від Ринкової площі Вроцлава - на вулиці Сікорського. Реалізація багатофункціонального комплексу «Кворум» на вул. Sikorskiego у Вроцлаві почалося у 2020 році з будівництва офісної будівлі та 23-поверхової житлової вежі. Цей сучасний багатофункціональний об’єкт пропонує загальну площу 100 000 кв.м і є однією з найбільших інвестицій такого типу в Польщі. 3 з 4 будинків – об’єкти господарського призначення, один – житловий будинок. Quroum буде обладнаний багаторівневими терасами та зеленим патіо з простором для відпочинку та місцем зустрічі. Тут ви можете в будь-який час перенести свою роботу на свіже повітря.

Кворум інвест знаходиться за адресою вул. Сікорського на Щепіні, що є частиною Старого міста Вроцлава. Набережна, що тягнеться вздовж комплексу, сполучатиметься з річкою Одра, пропонуючи новий простір для зустрічей і відпочинку. Ринкова площа Вроцлава та Кепа Мієщанська розташовані лише за декілька хвилин ходьби. Мікрорайон Пл. Яна Павла II, один із головних транспортних вузлів, гарантує швидкий доступ до зупинок громадського транспорту.

Ціна 1123844 злотих + опціональне паркомісце в підземному паркінгу 70 000 злотих

Якщо ви зацікавлені в перегляді цієї квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18379
Місто
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
58 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
8
Aдмінкомісія
700 PLN
дата оновлення
06-03-2024
Балкон
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 18379
Ціна
1 123 844 PLN
Ціна/m2
19 377 PLN

Ціна 1123844 злотих + опціональне паркомісце в підземному паркінгу 70 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Двокімнатна квартира з видом на Старе місто. - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

Quorum

Development
Development

Кворум - про інвестиції Quorum — це сучасний багатофункціональний проект у Вроцлаві, розташований недалеко від річки Одер. Цей проект задовольнить потреби навіть найвимогливіших клієнтів. Комплекс включає другу за висотою будівлю у Вроцлаві з оглядовою терасою на 35 поверсі. Quorum складається з квартир, офісів та комерційних і службових приміщень з виходом на зелені зони та тераси, які є дружнім простором для роботи, життя та відпочинку. Кворум – місце розташування Комплекс будується безпосередньо на річці Одер в престижному місці, всього в 10 хвилинах ходьби від Ринкової площі Вроцлава - на вул. Сікорського Кворум – додаткова інформація Реалізація багатофункціонального комплексу «Кворум» на вул. Sikorskiego у Вроцлаві почалося у 2020 році з будівництва офісної будівлі та 23-поверхової житлової вежі. Цей сучасний багатофункціональний об’єкт пропонує загальну площу 100 000 кв. і є однією з найбільших інвестицій такого типу в Польщі. 3 з 4 будинків призначені для господарських цілей, один житловий будинок....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.