Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора квартира в багатоквартирному будинку, ідеальне розташування. Грюнвальдська площа! Балкон, підвал, високі стелі та вид на зелень

Гамільтон Мей із задоволенням представляє простору та зі смаком мебльовану двокімнатну квартиру з балконом та підвалом площею близько 10 м2, з якої відкривається вид на дві сторони світу. Розташований у красивій будівлі 1930-х років на вулиці Грюнвальдській, у безпосередній близькості від площі Грюнвальдської. Квартира продається з меблями та технікою.

Виняткова квартира площею 72 квадратних метри, мебльована з увагою до деталей і зберігає первісний шарм таунхаусу 1930-х років. Квартира складається з двох просторих кімнат: вітальні 22 кв.м та спальні 21 кв.м. В обох кімнатах оригінальні дерев'яні дошки збереглися у відмінному стані, додаючи шарму та характеру всьому інтер'єру. Окрема кухня площею 11 квадратних метрів повністю обладнана сучасною технікою, такою як плита, холодильник і посудомийна машина, що забезпечує ідеальні умови для щоденного приготування їжі та приготування їжі. З кухні можна вийти на просторий балкон, де можна насолодитися свіжим повітрям і видом на навколишню зелень. Велика ванна кімната площею 7 квадратних метрів була ретельно спроектована з урахуванням комфорту та функціональності. Відповідно до останніх тенденцій. Він обладнаний ванною та душем, з можливістю використання сауни, що забезпечує розслаблюючі моменти відпочинку після насиченого активністю дня. Додатковим активом цієї квартири є належний підвал приблизно 10 квадратних метрів, який ідеально підходить для зберігання сезонних речей або велосипедів. Варто зазначити, що нещодавно в будівлі було зроблено ремонт сходової клітки, що ще більше підвищує естетичність та комфортність помешкання. На поверсі всього дві квартири. Крім того, замінено водопровідні та каналізаційні стояки, що забезпечило квартирі надійність та стабільність. Низькі витрати на обслуговування цієї квартири є додатковою перевагою, що робить цю пропозицію ще більш привабливою для потенційних покупців.

Квартира розташована в історичному багатоквартирному будинку 1930-х років, що додає їй унікального шарму та характеру. Чудове розташування поблизу Грюнвальського пасажу забезпечує зручний доступ до всіх визначних пам'яток міста. До більшості Вроцлавських університетів, парків і набережних можна дійти пішки. Крім того, територія навколо квартири пропонує багатий вибір магазинів, ресторанів та різноманітних послуг, що забезпечує комфорт для повсякденного життя.

Для любителів активного відпочинку та природи квартира знаходиться в безпосередній близькості до прогулянкових та рекреаційних зон на річці Одра. Це чудова можливість відпочити на природі та насолодитися красою навколишньої природи. Крім того, відмінна транспортна розв'язка забезпечує легкий доступ до будь-якої частини міста. Кілька хвилин їзди на трамваї відділяє квартиру від ринкової площі Вроцлава, серця міста, де ви можете скористатися багатою культурною, гастрономічною та розважальною пропозицією. Ця квартира пропонує унікальну можливість жити в багатоквартирному будинку з історією, в чудовому місці, недалеко від усіх важливих точок міста.

Ціна квартири з меблями та обладнанням становить 899 000 злотих.

Будь-хто, хто бажає переглянути цю квартиру, може зв’язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18855
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
72 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
2
Aдмінкомісія
350 PLN
дата оновлення
16-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
буфер обміну

ціна

Ref: 18855
Ціна
899 000 PLN
Ціна/m2
12 486 PLN

Ціна квартири з меблями та обладнанням становить 899 000 злотих.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Śródmieście - серце розваг, освіти та бізнесу

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.