Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Вроцлавська пивоварня | 1-кімнатна в стилі лофт | мебльована та обладнана | Високі стелі

Гамільтон Мей з радістю представляє 2-кімнатну квартиру в стилі лофт у відреставрованому будинку з ліфтом у Броварах Вроцлавських.

Квартира виконана дизайнером в стилі лофт, більшість меблів виконана на замовлення. Складається з просторої вітальні з кухнею, окремої спальні, коридору, санвузла та балкона.

Стіна, що відокремлює вітальню від спальні, виконана зі скляних елементів на замовлення, з розсувними дверима. У ванній кімнаті є водостійкі шпалери з лісовим мотивом на стіні та вбудована пральна/сушильна машина. Також у ванній кімнаті встановлено нестандартне дзеркало 140х70 зі світлодіодним підсвічуванням у стилі лофт, виготовлене на замовлення склодува.

У спальні є вбудована шафа, а через висоту квартири шафа обладнана навісами для зручності використання. Ліжко 160х200 виготовлене на замовлення з матрацом TEMPUR PRO Medium. У спальні також є письмовий стіл з електрорегулюванням і радіатор в стилі лофт.

На вікнах встановлені дерев'яні жалюзі. У вітальні на одній зі стін справжня цегла. Журнальні столики зроблені каменяром з того ж каменю, що і стільниця на кухні. Кухня виконана в чорному матовому кольорі з технологією anti-scratch.

Кухня до стелі (3,5м за забудовником) обладнана електричною плитою, вбудованим холодильником з морозильною камерою, духовкою та посудомийною машиною. Кухонна стільниця виконана з граніту. В коридорі є містка шафа.

Browary Wrocławskie – це територія колишньої пивоварні Piast, відродженої під пильним оком природоохоронців. Назви будівель привабливі і вказують на виробничі процеси, які там відбуваються.

У реєстрі пам’яток занесено 4 будинки, це Лежаковня, Бутельковня, Стара Стайна та історична брама, а весь житловий комплекс складається з аж чотирнадцяти будинків – деякі відновлені, в яких ми можемо знайти мансарди та інші нові побудовані, сучасні багатоквартирні будинки. Залежно від індивідуальних уподобань, інвестиція виправдає очікування як тих, хто шукає спокою, так і тих, хто насолоджується життям у центрі подій.

Квартири в Browary Wrocławskie відрізняються продуманим плануванням і різноманітністю розмірів. Будівля заснована на історії, але створена в дусі сучасності.

Неповторну лофтову атмосферу інвестиції надають збережений та відреставрований старий фасад та високі квартири до 3,50 м, що створює можливість оригінального дизайну інтер’єру.

Ті, хто шукає інвестиційну нерухомість, оцінять чудове розташування Бровари, яке ідеально поєднує в собі близькість до галасливого міста та рекреаційних зон на березі річки. Квартири у Вроцлаві на Jedności Narodowej – це інвестиція, яка викликала великий інтерес з боку орендарів.

Садиба розташована на перетині районів Олбін, Надодже та Клечков – біля Варшавського мосту через Одер. До площі Ринок або Грюнвальдської площі можна дістатися громадським транспортом лише за 15 хвилин.

Ціна 990 000 злотих + підземний паркінг (60 000 злотих )

Будь-хто, хто бажає переглянути цю квартиру, може зв’язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19607
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
44 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
3
Aдмінкомісія
470 PLN
дата оновлення
26-03-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Басейн
Приватна парковка

ціна

Ref: 19607
Ціна
990 000 PLN
Ціна/m2
22 567 PLN

Ціна 990 000 злотих + підземний паркінг (60 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Śródmieście

Śródmieście - серце розваг, освіти та бізнесу

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Зроблений ще кращим завдяки тому, що межує з жахливо красивим Соборним островом в одному кутку та мальовничим зоопарком в іншому, Середмістя має захоплюючу динаміку, якій здається непереборною.

Browary Wrocławskie

City: Wrocław Street: Jedności Narodowej Region: Śródmieście Level: 8 Status: existing Number of units: 1000 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Wrocław Street: Jedności Narodowej Region: Śródmieście Level: 8 Status: existing Number of units: 1000 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Вроцлавська пивоварня - буд Browary Wrocławskie — це відроджена територія колишньої пивоварні «Пясти» під наглядом реставратора пам’яток. Назви будівель привабливі і вказують на виробничі процеси, що здійснюються в цьому місці. До реєстру пам’яток занесено 4 будівлі: Лежаковня, Бутельковня, Стара Стайна та історична брама, а вся садиба складається з аж чотирнадцяти будинків – відновлених частин, в яких ми знайдемо квартири-мансарди та інші новозбудовані сучасні квартири. будівлі. Залежно від індивідуальних уподобань, інвестиція виправдає очікування як людей, які шукають спокою, так і тих, хто любить жити в центрі подій. Квартири в Browary Wrocławskie відрізняються продуманим плануванням і різною площею. Заклад заснований на історії, але створений в дусі сучасності. Збережений і відреставрований старий фасад і багатоповерхівки до 290 м надають інвестиції унікальну атмосферу лофта, створюючи можливість оригінального дизайну інтер'єру. Browary Wrocławskie - розташування Ті, хто шукає інвестиційну нерухомість, оцінять чудове розташування Броварів, яке ідеально поєднує в собі близькість галасливого міста та зон відпочинку на річці Одер. Квартири у Вроцлаві на Jedności Narodowej є інвестицією, яка користується великим інтересом орендарів. Садиба розташована на стику районів Олбін, Надодже та Клечков – у Мостах Варшавських над Одрою. До Ринкової площі або Грюнвальдської площі можна дістатися громадським транспортом лише за 15 хвилин. Browary Wrocławskie - додаткова інформація Окрім житлових приміщень з балконами та терасами, маєток пропонує різноманітні комерційні та службові приміщення, супермаркет, гастрономію з пивними садами, що ставить інвестицію в список багатофункціональних проектів, які користуються зростаючою популярністю серед інвесторів. Chillout room – це відповідь на потреби сусідської інтеграції – місце зустрічі, де можна позувати та реалізовувати спільні проекти, поруч із домом, але за межами його приватності....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.