Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора та зі смаком мебльована 2 кімнатна квартира з великою сонячною лоджією в новобудові недалеко від центру

Гамільтон Мей з радістю представляє простору та зі смаком мебльовану 2-кімнатну квартиру з великою лоджією площею понад 11 м2 та сонячним південно-західним виходом, розташовану в затишному багатоквартирному будинку, побудованому у 2016 році на вулиці Комуни Париської, в безпосередній близькості від Вроцлавське Подвале та Старе місто.

Вітальня з відкритою кухнею площею понад 30 м2 справляє велике враження простором і відмінним освітленням завдяки панорамним вікнам, що виходять на лоджію. Сучасні кухонні меблі та якісна побутова техніка, а також великий простір в обідній зоні кухні підкреслюють її практичність та функціональність. Простір вітальні доповнює простора лоджія площею понад 11 м2, оброблена терасною дошкою та скляною балюстрадою. Поверхня та форма лоджії, з одного боку, забезпечують повну приватність та інтимність для її користувачів, а з іншого боку, вони гарантують чудове сонячне освітлення, що робить лоджію ідеальним місцем для релаксації та відпочинку.

Обидві спальні мають велику площу понад 14 м2 кожна, що дозволяє різні варіанти розташування. Також з середньої спальні є вихід на лоджію. Ванна також дивує своєю площею майже 6 м2, що дозволяє встановити як ванну, так і окрему душову кабіну. Вхідний простір квартири доповнює просторий передпокій з вбудованою шафою та гардеробною, площею близько 3 м2. Квартира в чудовому стані і не потребує додаткових витрат.

Будівля була завершена в 2016 році і має характер інтимного житлового будинку з кількома десятками квартир і комерційними приміщеннями на першому поверсі.

Вулиця Komuny Paryskiej розташована на межі вроцлавських районів Krzyki і Śródmieście, неподалік від Домініканської площі та Старого міста. За декілька десятків метрів від будинку розташовані трамвайні та автобусні зупинки, що забезпечує швидкий доступ до центру та інших районів Вроцлава. За декілька метрів від будинку є 2 продуктових магазини та пекарня. Чудове центральне розташування робить цей район одним із найперспективніших і динамічно розвиваються місць на карті Вроцлава.

Ціна 1 395 000 зл

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 20128
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
82 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
3
Aдмінкомісія
900 PLN
дата оновлення
11-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 20128
Ціна
1 395 000 PLN
Ціна/m2
17 087 PLN

Ціна 1 395 000 зл

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора та зі смаком мебльована 2 кімнатна квартира з великою сонячною лоджією в новобудові недалеко від центру - plan

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.