Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з високою обробкою, місцем для паркування та кладовою в сучасному житловому будинку в центрі Сальватор.

Гамільтон Мей з радістю представляє чудово оброблену, надзвичайно світлу, розкішну однокімнатну квартиру площею 77 м2 на продаж з виділеним місцем для паркування та коморою, з видом на південну сторону атмосферного Salwator.

Представлена квартира розташована на другому поверсі сучасного будинку з ліфтом. Оздоблений з використанням матеріалів найвищої якості, характеризується просторими кімнатами та відмінним освітленням завдяки великим сучасним вікнам та південному виходу. Приміщення складається з холу з вбудованими шафами, вітальні з кухнею з природно відокремленою їдальнею та приємним балконом, спальні, яка сполучена з просторою ванною кімнатою з ванною та душем. На підлозі натуральне дерево, темні елементи і однотонні меблі красиво контрастують зі світлими і природними відтінками декору. Квартира опалюється від міської мережі, сучасна, не була в експлуатації. У вартість входить більшість представленого обладнання. До квартири входить зручне паркомісце в підземному гаражі та кладовка.

Багатоквартирний будинок Retman був побудований у 2018 році в районі типових багатоквартирних будинків Salwator, вирізняється сучасними лініями та доступом до всіх можливих зручностей, пов’язаних із сучасним будівництвом. Будинок складається з 28 унікальних квартир. Кожне з приміщень було спроектовано з використанням енергозберігаючих рішень, будівля включає, серед іншого: систему рекуперації енергії, сонячні батареї, станції для зарядки електромобілів та рекуперацію дощової води для поливу саду. Сходова клітка та загальні частини будинку в ідеальному стані. Будівля та підземні частини дуже доглянуті, створюючи безпечний та комфортний простір для мешканців.

Квартира знаходиться в тихому, зеленому і в той же час популярному районі Кракова - Сальватор. Це місце сприяє екологічному способу життя, без автомобіля, але в центрі міських подій. Розташування надає майбутнім мешканцям багато зручностей, всього за кілька хвилин можна дійти до Головної площі, Вавельського замку чи Святого пагорба. Броніслава. Зелені зони навколо району вздовж річки Рудава ідеально підходять для прогулянок і велосипедних прогулянок, а в цьому районі є численні магазини, модні ресторани та місця для громадських зустрічей. Великою перевагою цього розташування є безпосередня близькість до Віслинського бульвару, Блоні, трамвайних зупинок і популярного ринку Pacu na Stawy.

Ціна 2 200 000 злотих договірна + підземний паркінг (100 000 злотих ) + складське приміщення (35 000 злотих )

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 20145
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
77 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
2
Aдмінкомісія
950 PLN
дата оновлення
02-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 20145
Ціна
2 200 000 PLN
Ціна/m2
28 571 PLN

Ціна 2 200 000 злотих договірна + підземний паркінг (100 000 злотих ) + складське приміщення (35 000 злотих )

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.