Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19346
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
40 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
6
Aдмінкомісія
500 PLN
дата оновлення
02-10-2023
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 19346
Ціна
798 963 PLN
Ціна/m2
20 125 PLN

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

 - plan

Путівник по мікрорайону Kępa Mieszczańska

Kępa Mieszczańska - район Вроцлава, який найшвидше розвивається

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

River Point

City: Wrocław Street: Mieszczańska Region: Śródmieście Subregion: Kępa Mieszczańska Distance to centre: 1.1 km
City: Wrocław Street: Mieszczańska Region: Śródmieście Subregion: Kępa Mieszczańska Distance to centre: 1.1 km

River Point - про інвестиції Рівер Пойнт - це комплекс з 5 житлових будинків. Інвестиція характеризується високим стандартом обробки, чудовим розташуванням та функціональними та репрезентативними загальними приміщеннями. Сходові клітки стильно оброблені з використанням каменю та кераміки, з атмосферним світлодіодним освітленням. До послуг мешканців River Point лобі, ліфти, оглядовий майданчик, внутрішній двір, фітнес-клуб, клубне приміщення, велосипедна кімната, а також паркінги – наземні та підземні. Інвестиція включає квартири з балконами. Фасад будинків витриманий в яскравих, приглушених тонах. Засклені елементи надають інвестиціям сучасний вигляд. Рівер Пойнт - розташування Розташування River Point є сильною стороною цих інвестицій, Kępa Mieszczańska є фешенебельною адресою у Вроцлаві, де зосереджені престижні інвестиції. Розташування забезпечує оптимальні умови проживання - близькість до центру та рекреаційних зон, прогулянкових алей в одному. Мєщанський парк площею бл. 4 га, знаходиться в безпосередній близькості від інвестиції, це місце відпочинку, інтеграції місцевої громади, сусідських зустрічей і сімейних пікніків. У пішій доступності Вроцлавська ринкова площа, поряд туристичні об'єкти, парк Сташиця, численні магазини, заклади обслуговування та харчування, а також школи та два дитячих садки. River Point - додаткова інформація З вікон відкривається вид на парк або на відновлену пам'ятку - Стайню ХІХ ст. У кожній квартирі є балкон, зелена тераса або сад....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.