Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дворівнева 2 кімнатна квартира в Кжиках

Гамільтон Мей із задоволенням представляє дворівневу, елегантну та простору 2-кімнатну квартиру, розташовану на вулиці Пущиковській у вроцлавському районі Гай/Кжикі, поруч із торговим центром Ferio Gaj із повною інфраструктурою роздрібної торгівлі, обслуговування та відпочинку в безпосередній близькості.

2 кімнатна дворівнева квартира площею 62 кв.м розташована на третьому поверсі сучасного житлового будинку 2018 року і складається з денної зони на нижньому рівні, що складається з вітальні, з'єднаної з відкритою кухнею, санвузол та просторий передпокій та головна спальня. На верхньому рівні ще одна спальня з туалетом. Офіційна площа квартири становить 60,30 м2, збільшена на верхньому рівні за рахунок зони зі схилами і становить приблизно 72 м2. Квартира повністю мебльована та обладнана сучасною побутовою технікою Electrolux та Whirpool. У вітальні також є 56-дюймовий телевізор Sharp. До квартири входить паркомісце в підземному паркінгу.

Будівля 2018 року знаходиться на тихій вулиці. Всього 24 квартири. Закрита територія.

Розташування забезпечує швидкий доступ громадським транспортом до центру по вулиці Боровській. в безпосередній близькості не бракує спортивно-рекреаційних зон, таких як парк Skowroni, парк Andersa, аквапарк, а також добре розвинена комерційна та сервісна інфраструктура.

Ціна 859 000 злотих + місце в підземному паркінгу (39 000 злотих)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19571
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
61 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
3
Aдмінкомісія
850 PLN
Останнє оновлення
18-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 19571
Ціна
859 000 PLN
Ціна/m2
14 082 PLN

Ціна 859 000 злотих + місце в підземному паркінгу (39 000 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.