Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

2-кімнатна квартира в центрі міста | Престижне розташування | Балкон з видом на Старомейський парк

Компанія Hamilton May рада запропонувати на продаж унікальну обладнану квартиру в самому центрі Вроцлава.

Власність складається з трьох елегантних кімнат: спальні, меншої спальні (або кабінету) і вітальні з кухнею, всі ретельно організовані з урахуванням максимального комфорту. Вікна вітальні та кухні виходять на Старомейський парк, звідки відкривається вид на зелений оазис у центрі міста, а вікна спальні та кабінету дарують тишу та спокій, виходячи у внутрішній тихий двір. Міжкімнатні двері виготовлені з матового скла, що додає простору сучасний і стильний характер. Кухня – справжній притулок для любителів кулінарії, оснащена сучасною технікою, як-от плита BOSCH, посудомийна машина Siemens, ретро-холодильник і духовка Gorenje. Крім того, функціональний кухонний острів дозволяє легко готувати їжу. Вітальня, оброблена плиткою, забезпечує комфортний простір для відпочинку біля біокаміна. У спальні є дві практичні гардеробні, включаючи велику шафу з розсувними дверима та місцем для телевізора, що забезпечує чудову організацію простору. Кабінет або меншу спальню ретельно обладнали місткою кутовою шафою. Ванна кімната з душовою кабіною з тропічним душем і непомітно розміщеною пральною машиною Samsung забезпечує щоденний комфорт. В коридорі дві місткі шафи. До квартири також входить просторий льох, ідеальний для зберігання додаткових речей.

Будівля 1963 року складається з 4 поверхів і розташована в самому центрі Вроцлава, в оточенні зелені. Крім того, пропозиція включає можливість паркування у внутрішньому, закритому дворі.

Квартал знаходиться в безпосередній близькості від Старомейського парку, лялькового театру та Вроцлавської опери. Будівля вдало розташована, поруч із спа-центрами міста, басейнами та спортзалами, що робить її додатковою привабливістю для активних мешканців.

Ціна 799 000 злотих

Зацікавленим сторонам пропонується зв’язатися з офісом Hamilton May щодо вищевказаної пропозиції.

Деталі нерухомості

Ref: 19145
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
52 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
3
Aдмінкомісія
800 PLN
дата оновлення
12-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет

ціна

Ref: 19145
Ціна
799 000 PLN
Ціна/m2
15 481 PLN

Ціна 799 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

2-кімнатна квартира в центрі міста | Престижне розташування | Балкон з видом на Старомейський парк

 - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - міжнародне місце зустрічі Вроцлава

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

На будь-який смак Історичний центр Вроцлава має напрочуд космополітичну атмосферу.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.