Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивна квартира в самому центрі Кракова

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну квартиру в самому центрі Кракова на вул. Велополе. Це ідеальна пропозиція для людей, які цінують розкіш, комфорт і високий рівень обробки.

Представлена квартира площею 104 м2 розташована на 3 поверсі багатоквартирного будинку після ремонту з сучасним безшумним ліфтом. Інтер'єр цієї квартири вражає продуманим плануванням та елегантним дизайном. Складається із затишної вітальні, сучасної кухні, поєднаної з їдальнею, просторого холу, двох спалень, одна з яких виходить на балкон з видом на тихий внутрішній двір, і стильної ванної кімнати, обладнаної ванною і душем. До квартири також входить кладовка.

Квартира виконана за найвищими стандартами обробки - кожна деталь, від виготовлених на замовлення меблів до красивих паркетних підлог, була ретельно підібрана, створюючи гармонійний і функціональний простір. Крім радіаторів, в квартирі також є підігрів підлоги в спальні та ванній кімнаті. Додатковою перевагою є кондиціонер.

Багатоквартирний будинок, в якому розташована квартира, розташований у самому центрі однієї з найвідоміших вулиць Кракова, поруч із Головною площею та Galeria Krakowska. В околицях знаходиться безліч чарівних ресторанів, кафе, готелів, бутиків і точок обслуговування, що робить життя в цьому місці надзвичайно комфортним і насиченим пам'ятками. Що важливо, за додаткову плату є можливість орендувати два паркомісця у дворі.

Розташування забезпечує не тільки близькість до найважливіших визначних пам'яток міста, а й легкий доступ до трамвайних та автобусних зупинок. Неподалік, менш ніж за 1 км, розташовані королівський замок Вавель і Казімєж.

Ціна 2 800 000 злотих включає кладовку.

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May, щоб домовитися про презентацію.

Деталі нерухомості

Ref: 20217
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
104 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
3
Aдмінкомісія
780 PLN
Останнє оновлення
16-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
буфер обміну

ціна

Ref: 20217
Ціна
2 800 000 PLN
Ціна/m2
26 923 PLN

Ціна 2 800 000 злотих включає кладовку.

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.