Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Унікальне житлове або офісне приміщення в чудовому мікрорайоні на річці Вісла, поруч із Вавельським замком.

Hamilton May представляє елегантне приміщення в унікальному місці поруч із Вавельським та Віслинським бульварами.

Представлені приміщення знаходяться на першому поверсі з представницьким входом через історичні сходи. Приміщення має 4 окремі кімнати площею 14 м2, 30 м2, 15 м2 та 10 м2. В холі є рецепція і туалет, окремо розташований додатковий туалет. Крім того, в приміщенні є світла кімната з кухонними шафами та мийкою. Приміщення ідеально підходить для комерційних цілей, таких як юридична контора або офіси, але можливе перепланування під житлові цілі.

Будівля 1890 року зберігається в хорошому стані. Відремонтовано вхід, флігель та сходи, найближчим часом планується оновлення фасаду.

Розташування надзвичайно привабливе, адже з вікон відкривається вид на Вавель та Віслинський бульвар. Підземний паркінг знаходиться поруч на пл. На Гроблах.

Ціна 2 400 000 злотих договірна

Запрошуємо до перегляду.

Деталі нерухомості

Ref: 20245
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
91 m2
Спальні
4
Ванні кімнати
2
Від центру
w centrum
Поверх
Parter
Aдмінкомісія
700 PLN
Останнє оновлення
14-05-2024
інтернет

ціна

Ref: 20245
Ціна
2 400 000 PLN
Ціна/m2
26 374 PLN

Ціна 2 400 000 злотих договірна

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Унікальне житлове або офісне приміщення в чудовому мікрорайоні на річці Вісла, поруч із Вавельським замком. - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.