Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Продається розкішна квартира 88 кв.м з видом на Домініканську площу

Hamilton May представляє чудово мебльовану квартиру на продаж на Plac Dominikański, недалеко від Головної площі.

Представлена квартира площею 88 кв.м розташована на 3 поверсі історичної кам'яниці. Квартира складається з однієї спальні з ванною кімнатою, великої вітальні з видом на Домініканську площу, кухні з підсобкою, окремого гостьового туалету та холу.

Чудово відреставрована багатоквартирна будівля з найстарішим, але добре функціонуючим ліфтом у Кракові, незважаючи на свої роки, є доглянутою та доглянутою будівлею.

Будівля розташована на Домініканській площі, де є історичний костел, пов’язаний з Домініканським монастирем. Майже всі будинки та палаци навколо Ринку – це багатовікова історична забудова. До них належать, зокрема, Історичний музей міста Кракова та Міжнародний культурний центр, а також авторитетні магазини з ексклюзивними товарами. На площі також добре розвинена мережа громадського транспорту.

Ціна 2800000 злотих

Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 14694
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
88 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Układ
Stały
Від центру
0km
Поверх
3
Aдмінкомісія
700 PLN
Останнє оновлення
22-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 14694
Ціна
2 800 000 PLN
Ціна/m2
31 818 PLN

Ціна 2800000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.