Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дворівнева квартира з трьома спальнями, трьома ванними кімнатами та балконом в розкішній кам'яниці з ліфтом і видом на Вавель.

Гамільтон Мей з радістю представляє унікальну квартиру з видом на Вавель, з трьома спальнями для власного облаштування, з функціональним плануванням і унікальним місцем розташування, в розкішному, затишному багатоквартирному будинку, розташованому на вулиці Колетек.

Представлена квартира займає два рівня, її загальна площа приблизно 108 м2 (корисна площа 92 м2). Корисна площа першого поверху становить 84,46 м2, який складається з вітальні площею майже 40 квадратних метрів з кухнею та виходом на балкон, двох спалень, одна з яких є основною з ванною кімнатою та невеликою гардеробною. , друга спальня, окрема гардеробна, санвузол та коридор. . Корисна площа антресолі 7,66 м2. Тут є спальня та невелика ванна кімната, але це також може бути ідеальним місцем для офісу, тихого місця для роботи, природно відокремленого від решти квартири. Вікна по всій інвестиції дерев'яні. Антресоль має мансардні вікна. Квартира має дуже функціональне планування та світла. Додаткові переваги – комунальне опалення, розведене оптоволокно, моніторинг під’їздів до будинку та вже встановлений у квартирі кондиціонер. До квартири входить кладовка

Квартира розташована на четвертому поверсі відреставрованої кам'яниці 19 століття з ліфтом, після ремонту з дотриманням високої якості оздоблювальних матеріалів та естетики, що відповідає первісному, історичному вигляду. Будівля фантастично поєднує атмосферу Старого міста Кракова з ексклюзивними та сучасними просторами, ідеальними для життя. Інвестиція включає в себе просторі квартири, які можна облаштувати за концепцією інвестора, з великими вікнами та балконами. Комфорт мешканців забезпечать сучасний, безшумний ліфт, елегантно оформлений СПА-центр з джакузі та соляною печерою, кімнати для зберігання велосипедів та дуже корисні комори в самому центрі міста для кожної квартири. Кам'яниця опалюється від мережі МПЕК.

Koletek 3 – це престижна адреса на карті Кракова, яка пропонує чудове розташування безпосередньо біля Старого міста, недалеко від Вавельського замку, недалеко від гамірного Казімєжа, спортивних бульварів Вісли та за кілька кроків від Головної площі. Розташування гарантує легкий доступ до автобусних і трамвайних зупинок, близькість до велосипедних маршрутів і близькість до престижних готелів, ресторанів і найпопулярніших соціальних місць на карті Кракова.

Ціна 3 039 960 злотих договірна включно зі складським приміщенням

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 20121
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
92 m2
Спальні
3
Ванні кімнати
2
Від центру
1km
Поверх
4
Aдмінкомісія
500 PLN
дата оновлення
21-03-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
буфер обміну

ціна

Ref: 20121
Ціна
3 039 960 PLN
Ціна/m2
33 043 PLN

Ціна 3 039 960 злотих договірна включно зі складським приміщенням

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Дворівнева квартира з трьома спальнями, трьома ванними кімнатами та балконом в розкішній кам'яниці з ліфтом і видом на Вавель. - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Koletek 3

Development
Development

Koletek 3 – це не просто адреса, це історія та культура в одному місці. Представляємо унікальну інвестицію: розкішні апартаменти у відреставрованій кам'яниці 19 століття, яка радує своїм історичним шармом та сучасним інтер'єром. Квартири в інвестиції просторі та функціональні, з великими вікнами, балконами та елегантною обробкою. Будівлю було відремонтовано за найвищими стандартами, зберігаючи архітектурні деталі, що відсилають до її первісного вигляду. Подбали і про комфорт мешканців, тож у зонах загального користування є СПА-центр із джакузі, сауною та соляною печерою, а також місця для велосипедів та камери для кожної квартири. Розташування цієї інвестиції є надзвичайно важливим. Він розташований прямо біля символу міста – Вавеля, неподалік від атмосферного району Казімєж, Віслинських бульварів і всього в декількох кроках від історичної Головної площі. Це місце, де кожен куточок має свою історію, де культура і мистецтво зустрічаються на кожному кроці. Тут не лише історія та культура. Розташування також дозволяє легко дістатися до Головного залізничного вокзалу, Galeria Krakowska та Galeria Kazimierz. Близькість трамвайних і автобусних зупинок і велосипедних маршрутів означає, що все місто знаходиться в межах досяжності без необхідності використовувати автомобіль. Розташування помешкання також гарантує доступ до численних ресторанів, розташованих на головній площі, у районі Казімєж та в різних частинах міста. Багатство кулінарних вражень означає, що кожен, незалежно від смакових уподобань, знайде тут щось для себе. В безпосередній близькості від вулиці Колетек можна скуштувати страви польської, італійської, азійської, американської та багатьох інших кухонь, які подають у відомих ресторанах, що робить гастрономічну пропозицію надзвичайно різноманітною та привабливою. Відкрийте для себе гармонію між історією та сучасністю, обираючи розкішні апартаменти на Koletek 3. Це більше, ніж місце для життя – це спосіб життя в самому серці Кракова....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.