Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Затишна квартира в комплексі Cystersów Garden

Представляємо унікальну пропозицію квартири площею 33 м² , яка ідеально підходить для людей, які цінують комфорт і високий рівень обробки. Ця сучасна квартира складається з просторої вітальні з міні-кухнею, яка плавно з’єднується із затишним балконом, створюючи ідеальне місце для відпочинку в інвестиції Cystersów Garden.

Квартира повністю мебльована , її інтер'єр розроблений з увагою до кожної деталі. Вітальня з кухнею обладнана сучасними меблями та побутовою технікою найвищої якості. Великі вікна забезпечують відмінне освітлення інтер'єру , а балкон - ідеальне місце для ранкової кави або вечірнього відпочинку. Спальня обладнана просторою, вбудованою шафою, в якій розмістяться всі необхідні речі. Ванна кімната, виконана за високими стандартами, пропонує комфорт і функціональність.

До квартири входить місце для паркування в підземному гаражі , що є великою зручністю, особливо в міських умовах. Безпека та комфорт гарантовані, тож ви можете насолоджуватися повним комфортом проживання.

Cystersów Garden — це сучасний ретельно спроектований маєток у центрі Кракова. Він створений для активних людей, сімей з маленькими дітьми та тих, хто шукає тихе місце для відпочинку, зберігаючи легкий доступ до центру міста. Мешканцям доступні підземний гараж та паркомісця біля будинку. За населеним пунктом ведеться моніторинг.

Розташування гарантує доступ до шкіл та дитячих садочків, а також магазинів та послуг. Крім того, Galeria Krakowska і Galeria Kazimerz, а також M1.

Ціна 2500 злотих на місяць + адмінкомісії (415 злотих) + комунальні послуги (70 злотих) + підземний паркінг (200 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з офісами Гамільтона, щоб організувати огляд цього майна або отримати додаткову інформацію.

Деталі нерухомості

Ref: 10832
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
31 2024
Останнє оновлення
09-05-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 10832
Ціна за місяць
2 500 PLN
Ціна/m2
76 PLN

Ціна 2500 злотих на місяць + адмінкомісії (415 злотих) + комунальні послуги (70 злотих) + підземний паркінг (200 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Grzegórzki

Grzegórzki - придатний для життя район прямо біля самого центру

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

Відкрийте для себе місцеву атмосферу Гжегорського, житлового району, розташованого на узбіччі Старого міста, організованого навколо знаменитого ринку.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.