Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дворівнева, атмосферна квартира з терасою в зеленому районі Saska Kępa

Гамільтон Мей представляє 2-кімнатну квартиру, розташовану на першому поверсі довоєнного будинку, розташованого в частині Саска Кемпа біля парку Скаришевського.

Квартира загальною площею 89 м2. На нижньому рівні є вітальня з виходом на зелену терасу, частково відкрита широка кухня, коридор і ванна кімната з ванною, туалетом і пральною машиною. На другому поверсі 2 спальні (одна відкритого планування) і ванна кімната з душем і туалетом. На підлозі – дубові дошки. В передпокої на верхньому та нижньому поверсі є вбудовані шафи. Кухня повністю укомплектована білою технікою.

Квартира розташована в затишному 7-ми квартирному будинку першої половини 1930-х років. Будівля доглянута, в ній зроблені всі необхідні ремонтні роботи. Сходи світлі завдяки великим вікнам, розташованим на антресолях. Мешканці можуть користуватися паркувальними місцями у закритому дворі.

Квартира знаходиться в чудовому місці, поруч зупинки громадського транспорту та багата торгово-сервісна інфраструктура. До центру 5 хвилин на машині. Поруч розташований прекрасний парк Скаришевського та Французька вулиця, повна атмосферних ресторанів і кафе.

Ціна 7500 злотих на місяць + адмінкомісії (1200 злотих) + комунальні послуги (250 злотих)

Будь-хто, хто зацікавлений у вищевказаній пропозиції, повинен звернутися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19188
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
89 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
3km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
06-05-2024
Балкон

ціна

Ref: 19188
Ціна за місяць
7 500 PLN
Ціна/m2
84 PLN

Ціна 7500 злотих на місяць + адмінкомісії (1200 злотих) + комунальні послуги (250 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Saska Kępa

Saska Kępa - зелений і гостинний

Чарівний район малоповерхової забудови та зелені, про який йдеться у відомій польській пісні. Не забудьте відвідати Французьку вулицю!

Чарівний район малоповерхової забудови та зелені, про який йдеться у відомій польській пісні. Не забудьте відвідати Французьку вулицю!

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.