Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Трикімнатна комфортна квартира з терасою в Бемово

Гамільтон Мей з радістю представляє квартиру з терасою в закритому житловому масиві в Бемово.

Квартира площею 75 м2, розташована на 4 поверсі, складається з просторої вітальні, відкритої на кухню, гостьової спальні, ванної кімнати з душем, великої спальні з окремою ванною кімнатою з ванною, коридору та великої тераси. В квартирі якісна техніка, кондиціонер. До квартири входить одне паркомісце в підземному гаражі. Квартира дуже комфортна для сім'ї з однією дитиною.

Комплекс будівель по вул. Pełczyński з 2007 р. – закритий житловий комплекс, розташований біля доглянутого ставка. У будинку з боку вулиці розташовані магазини, пекарні, аптеки та ресторани. У будівлі є охорона та моніторинг.

Квартира розташована в дуже хорошому місці в Bemowo. До метро 5 хвилин пішки. Швидка поїздка на варшавську кільцеву дорогу. До центру Варшави можна дістатися за 15 хвилин. В районі є школи та торговий центр.

Ціна 5500,01 злотих на місяць + адмінкомісії (900 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально підземний паркінг (200 злотих) + факультативно інтернет і ТБ (100 злотих)

Запрошуємо всіх бажаючих звертатись до нашого офісу.

Деталі нерухомості

Ref: 18406
Місто
Мікрорайон
Площа
75 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
2
Від центру
8km
Поверх
4
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
08-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 18406
Ціна за місяць
5 500 PLN
Ціна/m2
73 PLN

Ціна 5500,01 злотих на місяць + адмінкомісії (900 злотих) + комунальні послуги (300 злотих) + опціонально підземний паркінг (200 злотих) + факультативно інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.