Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Функціональна студія біля Plac Dominikański

Гамільтон Мей із задоволенням представляє повністю обладнану, функціональну квартиру-студію в новій інвестиції, розташованій на вулиці Траугутта, неподалік від Galeria Dominikańska та Старого міста.

Студія площею понад 16 м2 складається з повністю мебльованої вітальні з міні-кухнею, обладнаною елегантним фіолетовим диваном-ліжком і повним кухонним обладнанням, включаючи посудомийну машину. Квартира оформлена в світлих нейтральних тонах в сучасному стилі. Поєднання дерев'яних елементів з високоякісною керамікою, що імітує чорний мармур, додає інтер'єру позачасової елегантності. Ванна кімната виконана на високому рівні. Чорний мармур тут поєднується з виразними сиєново-коричневими та золотистими батареями. Південна експозиція вікон забезпечує сонячні промені протягом тривалого часу. Студія розташована в тихій частині житлового будинку з видом на зелене патіо.

Investment at Tragutta Street – це 7-поверхова будівля, що складається з квартир-студій та 2 кімнат, призначена в інституційній моделі оренди для розміщення співробітників, студентів довколишніх університетів та активних людей, які шукають реалізації у своєму професійному та особистому житті. Квартири мебльовані за високими стандартами, укомплектовані повною побутовою технікою та високими панорамними вікнами. У будівлі є спеціально відведений коворкінг.

Інвестиція розташована біля Plac Dominikański, лише за 800 метрів від площі Ринок. Автобусні та трамвайні зупинки на Plac Dominikański гарантують швидкий доступ громадським транспортом до всіх районів Вроцлава.

Ціна 2000 злотих на місяць + адміністративні збори (575 злотих) + комунальні послуги (366,11 злотих), включаючи Інтернет і телебачення + необов'язкове підземне паркування (250 злотих)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18497
Місто
Мікрорайон
Площа
16 m2
Спальні
studio
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
6 miesięcy
дата оновлення
05-05-2023
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 18497
Ціна за місяць
2 000 PLN
Ціна/m2
125 PLN

Ціна 2000 злотих на місяць + адміністративні збори (575 злотих) + комунальні послуги (366,11 злотих), включаючи Інтернет і телебачення + необов'язкове підземне паркування (250 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Функціональна студія біля Plac Dominikański - plan

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.