Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова, стильно оброблена та вмебльована 2 кімната на Біскупіна

Гамільтон Мей із задоволенням представляє зручну, світлу та простору квартиру з оздобленням преміум-стандарту в новобудові в Біскупіні, Вроцлав.

Запрошуємо вас орендувати виняткову квартиру з унікальним характером, розташовану на першому поверсі елегантної сучасної міської вілли. Головне надбання – красива, стильна та добре освітлена вітальня, поєднана з повністю обладнаною кухнею, де сучасність поєднується з функціональністю. Інтер'єр мебльований з увагою до найдрібніших деталей, від ультрасучасної білої техніки до меблів найвищої якості, створюючи гармонійний простір для відпочинку та розваг. Спальня вражає своїм стилем, а простора ванна кімната з душовою кабіною гарантує комфорт і зручність. Великі панорамні вікна та скляні стіни забезпечують велику кількість природного світла, створюючи приємну атмосферу, що сприяє відпочинку та оздоровленню. Це місце, яке порадує навіть найвибагливіших орендарів.

Willa Grottgera на Біскупіні - це унікальне житло для оренди, що поєднує в собі комфорт, сучасність і красу, розташоване в районі з глибокими традиціями з дуже хорошою репутацією серед мешканців і престижним місцем проживання. У будинку 11 однокімнатних, двокімнатних квартир. З тильної сторони будинку є парковка для мешканців та зелені зони для мешканців.

Квартира розташована на вулиці Ґротгера, у зеленій та престижній частині старого Біскупіна, що нагадує віллу, у безпосередній близькості від вулиці Кароля Ольшевського, що забезпечує доступ до трамвайного транспорту та швидкий доступ до площі Грюнвальдзкі та центру міста. Біскупін – один із наймодніших районів Вроцлава. Він приваблює туристів і заможних інвесторів, які вкладають свої капітали в післянімецькі вілли, оточені зеленню та історичними пам'ятками, розташовані в безпосередній близькості від популярних туристичних об'єктів міста. Район відомий своїми великими зеленими зонами, серед яких Щитницький парк і Японський сад, добре відомі туристам. Найпопулярнішою будівлею Біскупіна, занесеною до списку ЮНЕСКО, є Hala Ludowa (Зала Століття), поруч з якою розташований знаменитий Вроцлавський зоопарк. Околиці створені для велосипедних прогулянок. Громадським транспортом до Головної площі можна доїхати приблизно за 15 хвилин.

Ціна 4432 злотих на місяць + адміністративна оренда (537 злотих) включає комунальні послуги + опціональне відкрите місце для паркування (100 злотих)

Якщо ви зацікавлені в перегляді цієї квартири, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20169
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
51 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
05 2024
Останнє оновлення
25-04-2024
Кондиціонер
Сад
інтернет
Приватна парковка

ціна

Ref: 20169
Ціна за місяць
4 432 PLN
Ціна/m2
87 PLN

Ціна 4432 злотих на місяць + адміністративна оренда (537 злотих) включає комунальні послуги + опціональне відкрите місце для паркування (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Нова, стильно оброблена та вмебльована 2 кімната на Біскупіна - plan

Путівник по мікрорайону Biskupin

Біскупін – чарівний міжвоєнний Вроцлав

Модерністичний житловий масив міжвоєнних золотих років.

Модерністичний житловий масив міжвоєнних золотих років.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.