Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна двокімнатна квартира по вул. Гржибовська, 37

Hamilton May представляє пропозицію оренди сучасної двокімнатної квартири в чудовому місці з прекрасним видом на Варшаву.

Квартира 62 м2, розташована на першому поверсі нового житлового будинку.

Квартира складається з а

  • вітальня з просторим балконом
  • кухня, відкрита до вітальні,
  • 2 спальні
  • ванна кімната обладнана душовою кабіною.

Квартира виконана за високим стандартом , з увагою до деталей з використанням дуже якісних матеріалів та техніки. До квартири йде паркомісце в підземному гаражі.

Будинок розташований на престижній вулиці Гржибовській. Інвестиція розташована поблизу найважливіших транспортних вузлів, таких як Центральний вокзал та метро, а також поруч з будинком є трамвайні та автобусні зупинки. За декілька хвилин ходьби можна дістатися до Палацу культури та Золотих Тарасів.

Grzybowska 37 знаходиться в престижному місці в новому сучасному центрі Варшави, на перехресті вулиць Желязна та Гржибовська. Станція метро, автобусні та трамвайні зупинки та головний вокзал забезпечують чудове сполучення з рештою міста. Поруч з інвестицією розвинена міська інфраструктура - численні ресторани, кафе, музеї, торгові центри, театри, офіси та інші об'єкти сфери обслуговування.

Ціна 10 000 злотих на місяць + адмін комісія (800 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (1000 злотих) + факультативно Інтернет і ТБ (60 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20275
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
62 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
13-05-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20275
Ціна за місяць
10 000 PLN
Ціна/m2
161 PLN

Ціна 10 000 злотих на місяць + адмін комісія (800 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) + опціонально підземний паркінг (1000 злотих) + факультативно Інтернет і ТБ (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.