Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Престижна 2 кімнатна квартира в Sky Tower з чудовим видом на центр Вроцлава

Hamilton May з радістю представляє престижну 2-кімнатну квартиру, розташовану на 44-му поверсі Sky Tower, з якої відкривається вражаючий унікальний вид на центр міста Вроцлав.

Квартира складається з просторої, затишно мебльованої та добре освітленої вітальні, окремої кухні, обладнаної сучасною побутовою технікою та висококласними кухонними меблями, а також двох просторих спалень, одна з яких може бути також кабінетом, ванної кімнати. і туалет. Головна ванна кімната обладнана ванною, а менша - душовою кабіною, у передпокої є набір шаф для одягу, що забезпечує достатньо місця для зберігання речей. Квартира обладнана системою підігріву підлоги та центральним кондиціонером. Високоякісна дерев’яна підлога та вишукані меблі додають квартирі комфорту та престижу, доповненого захоплюючим краєвидом, який простягається з 44-го поверху Sky Tower до центру Вроцлава та далі в радіусі кількох десятків кілометрів. Вікна в повну висоту забезпечують багато денного світла в усіх кімнатах.

Sky Tower – це сучасний багатофункціональний архітектурний комплекс, який поєднує в собі торгові, сервісні та розважальні приміщення, повністю комфортабельну та гнучку офісну територію та ексклюзивні житлові апартаменти. Sky Tower унікальний у всіх відношеннях. Це перший хмарочос у Вроцлаві, який був створений з баченням гармонійного доповнення міського простору. Найвища вежа будівлі має висоту 212 метрів. Це робить Sky Tower четвертим серед найвищих будівель у Польщі. Торговий центр Sky Tower – це яскраве місце для зручного та швидкого шопінгу. У фуд-корті на першому поверсі можна зустрітися з рідними та друзями в численних ресторанах і кафе в приємній невимушеній атмосфері. Крім того, на 50-му поверсі Sky Tower є оглядовий майданчик, а на 4-му – бігова доріжка. Також до послуг мешканців квартир цілодобовий консьєрж та охорона.

Район Кшикі має розвинену комерційну, сервісну, освітню та рекреаційну інфраструктуру. Вулиця Powstańców Śląskich забезпечує швидкий доступ до Головного залізничного вокзалу, Старого міста та Ринкової площі. Ми можемо дістатися всього за 15 хвилин на машині, трамваї та автобусі. У пішій доступності також є аквапарк, автовокзал і галерея Wroclavia, кінотеатр і музичний театр Capitol. Район Sky Tower і Southern Center також є сучасним діловим центром Вроцлава, який динамічно розвивається, пропонує сучасні офісні приміщення та місце розташування відомих міжнародних компаній.

Ціна 9000 злотих на місяць + адміністративна оренда (2500 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Будь-хто, хто бажає переглянути цю квартиру, може зв'язатися з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20077
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
106 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
44
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
12-04-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 20077
Ціна за місяць
9 000 PLN
Ціна/m2
85 PLN

Ціна 9000 злотих на місяць + адміністративна оренда (2500 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Sky Tower

City: Wrocław Street: Powstańców Śląskich Region: Krzyki Subregion: Powstańców Śląskich Level: 51 Status: existing Number of units: 236 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null
City: Wrocław Street: Powstańców Śląskich Region: Krzyki Subregion: Powstańców Śląskich Level: 51 Status: existing Number of units: 236 Price on application Rental price from: null Avg. rental price/m2: null

Sky Tower - буд Sky Tower – перший хмарочос у Вроцлаві, тому це дуже популярний житлово-офісний комплекс із торговою галереєю та розважальним центром. Об'єкт складається з трьох будівель, у тому числі 51-поверхового хмарочоса. Sky Tower пропонує 236 квартир, виконаних за найвищими стандартами. На вершині споруди є оглядовий майданчик, з якого ми можемо побачити Вроцлав з висоти 212 м - це популярна туристична пам'ятка Вроцлава. Основу структури становить торговий центр з численними магазинами, закладами харчування та послуг, а також розважальний центр з боулінгом, більярдним клубом і фітнес-клубом зі SPA-просторами. У будівлі проводяться виставки та культурні заходи. У нижній будівлі у формі вітрила розташовані офіси класу А+. У цокольному поверсі будівлі є автостоянка на 1500 місць. Приміщення обладнано інтелектуальною системою управління квартирою, яка керує освітленням, кондиціонером, жалюзі та телебаченням. Sky Tower - розташування Хмарочос стоїть на одній з головних вулиць Вроцлава - Powstańców Śląskich, між вулицями Wielka, Gwiaździsta та Szczęśliwa. Центральне розташування комплексу забезпечує ефективне сполучення з будь-якою частиною міста. Поруч є зупинки громадського транспорту. Піша прогулянка до площі Ринок займе 25 хвилин. Sky Tower - додаткова інформація Будівля займає високу позицію серед найвищих будівель Польщі, що робить її однією з найбільш впізнаваних будівель країни. У Sky Tower понад 38 підйомників. На скління фасадів використано 70 тисяч квадратних метрів. квадратних метрів скла. Планування приміщень відходить від класичних планувань квартир, а дизайнери інтер’єру дали волю своїй фантазії. У деяких приміщеннях ванна розташована прямо біля вікна, завдяки чому ви можете насолодитися унікальною ванною з панорамним видом на Вроцлав....

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.