Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора квартира в багатоквартирному будинку в Старому місті

Гамільтон Мей із задоволенням представляє простору, добре освітлену квартиру в відремонтованому багатоквартирному будинку з ліфтом у Старому місті. Квартира ідеально підійде під офіс та як для проживання.

Квартира площею 102 м2 розташована на першому поверсі і складається з просторої вітальні, кухонного куточка з обідньою зоною, 2 окремих суміжних спалень, ванної кімнати з ванною і душем, холу. Є можливість виділити третю спальню або використовувати кімнату як гардеробну. Приміщення має вихід на великий балкон з видом на зелений внутрішній дворик.

Квартира розташована на першому поверсі в 19 кам'яниці, в центрі Старого міста. У кам’яниці проведено загальний ремонт, який включав оновлення фасаду, гарні загальні приміщення з численними фресками та встановлення безшумного ліфта. На першому поверсі знаходиться офіс адвоката.

Квартира знаходиться в Старому місті, поруч магазини, ресторани та кафе. Кам'яниця розташована безпосередньо біля площі для інвалідів, що забезпечує чудове транспортне сполучення. Вулиця Семирадського є чудовим, дуже привабливим місцем. Прогулянка до площі Ринок займе кілька хвилин. Поруч численні трамвайні та автобусні зупинки. Близькість університетів, зокрема Ягеллонського університету та красивих історичних будівель на Ринковій площі. Поруч є численні зони відпочинку, такі як Планти, Краківський парк, Парк Джордана та Блоня.

Ціна 6000 злотих на місяць + адмін комісія (500 злотих) + комунальні послуги (150 злотих)

Якщо вас зацікавила пропозиція, зв’яжіться з Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 18404
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
102 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
17-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами

ціна

Ref: 18404
Ціна за місяць
6 000 PLN
Ціна/m2
59 PLN

Ціна 6000 злотих на місяць + адмін комісія (500 злотих) + комунальні послуги (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

План нерухомості

Простора квартира в багатоквартирному будинку в Старому місті - plan

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.