Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Здам в оренду розкішну квартиру 88 кв.м з видом на Домініканську площу

Hamilton May представляє чудово мебльовану квартиру в оренду на Plac Dominikański, недалеко від Головної площі.

Представлена квартира площею 88 кв.м розташована на 3 поверсі історичної кам'яниці. Квартира складається з однієї спальні з ванною кімнатою, великої вітальні з видом на Домініканську площу, кухні з підсобкою, окремого гостьового туалету та холу.

Чудово відреставрована багатоквартирна будівля з найстарішим, але добре функціонуючим ліфтом у Кракові, незважаючи на свої роки, є доглянутою та доглянутою будівлею.

Будівля розташована на Домініканській площі, де є історичний костел, пов’язаний з Домініканським монастирем. Майже всі будинки та палаци навколо Ринку – це багатовікова історична забудова. До них належать, зокрема, Історичний музей міста Кракова та Міжнародний культурний центр, а також авторитетні магазини з ексклюзивними товарами. На площі також добре розвинена мережа громадського транспорту.

Ціна 6000 злотих на місяць + адмінкомісії (700 злотих) + комунальні послуги (400 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нашими офісами, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 14674
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
88 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Układ
Stały
Від центру
0km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
09-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 14674
Ціна за місяць
Дізнатись ціну

Ціна 6000 злотих на місяць + адмінкомісії (700 злотих) + комунальні послуги (400 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.