Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Ексклюзивна однокімнатна квартира з видом на Стару Охоту та Мокотув

Hamilton May представляє простору та елегантну квартиру, спроектовану архітектором та оздоблену матеріалами найвищої якості.

Приміщення має 71 м 2 загальної площі та включає вітальню з напіввідкритою кухнею, затишну спальню, ванну кімнату з душем та дуже функціональну вбудовану шафу та шафи в передпокої. Власність оснащена кондиціонером, повністю мебльована та обладнана сучасною електронною технікою, включаючи систему домашнього кінотеатру та набір необхідної кухонної техніки.

До квартири належить паркомісце в підземному гаражі.

Нерухомість розташована на 15 поверсі 16-поверхового цегляного будинку 2003 року. Одна стіна квартири скляна, звідки відкривається приголомшливий вид на Стару Охоту та Мокотув.

Чудове розташування - на межі Середмістя та Старої Охоти. Поруч є багато визначних місць, таких як Щенслівіцький парк, Поле Мокотовське, легкий доступ до центру Варшави, напр. Центральний вокзал, Західні вокзали, Торуньська та Лазєнковська траси, площі Завіші та Нарутовича, а також численні магазини, сервіси, торгові центри, школи та дитячі садки.

Ціна 6500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (150 злотих) включно з підземним паркінгом + опціонально Інтернет і ТБ (172 PLN)

Якщо вас зацікавила пропозиція, будь ласка, зв’яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 9092
Місто
Мікрорайон
Площа
71 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
15
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Dostępne od:
31 2024
Останнє оновлення
09-05-2024
Кондиціонер
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 9092
Ціна за місяць
6 500 PLN
Ціна/m2
92 PLN

Ціна 6500 злотих на місяць з адмінкомісіями + комунальні послуги (150 злотих) включно з підземним паркінгом + опціонально Інтернет і ТБ (172 PLN)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.