Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Нова 1-кімнатна квартира | Центральний парк | Тренажерний зал, сауна, соляний грот | Кепа Мєщанська

Гамільтон Мей з радістю представляє пропозицію першої оренди нової 2-кімнатної квартири, розташованої в комплексі Central Park на вулиці Кепа Мєщанська.

Дуже світла квартира 43,5 м2 розташована на 1 поверсі сучасного 8-ми поверхового будинку 2023 року. Складається з вітальні з кухнею, спальні та санвузла з душем і пральною машиною. Вся техніка, а також меблі нові - перша оренда. Квартира повністю укомплектована: холодильник, індукційна плита, духовка, посудомийна машина, витяжка, пральна машина. Квартира сонячна - орієнтація на південь, обладнана кондиціонером, на вікнах встановлені автоматичні жалюзі. в квартирі встановлена система SmartDom. Квартира дуже тиха (1 поверх - вікна на патіо). Будівля межує з недавно забудованим парком. У ціні в розпорядженні орендарів необмежений доступ до тренажерної зони, сауни та соляної печери. Оточене зеленими зонами та пішохідними доріжками, що забезпечує спокійне середовище.

Central Park Apartments у Вроцлаві - це інноваційні апартаменти різної площі та планування, розташовані в п'яти 9-поверхових будинках. Їх сучасний дизайн виділяється в міській забудові, забезпечуючи при цьому функціональність всієї інвестиції. Великі тераси та балкони з видом на горизонт Вроцлава, оточені зеленими дахами та затишним внутрішнім двориком є ключовими елементами привабливості Центрального парку. Дорота Шлахчік, дизайнер, відома своєю роботою над вроцлавським Африкаріумом, притулком у Гімалаях та океанаріумом в Анголі, серед інших, відповідає за гармонійну концепцію.

Kępa Mieszczanska, ідеальне місце для поціновувачів культури з галереями, театрами та ресторанами. Центральний парк пропонує близькість до популярних ресторанів, овочевих ринків та зручної торгової інфраструктури. Всього півтора кілометра від площі Ринок, центру культурних подій, а неподалік річка Одер створює оазис спокою. Численні освітні центри, відмінне трамвайне й автобусне сполучення та залізничні станції Вроцлав Миколаюв і Вроцлав Поповіце гарантують повне використання потенціалу міста.

Ціна 3200 злотих на місяць + адміністративна оренда (600 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (65 злотих)

Усіх осіб, зацікавлених вищевказаною пропозицією, просимо звертатися до офісу Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20141
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
44 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
18-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 20141
Ціна за місяць
3 200 PLN
Ціна/m2
74 PLN

Ціна 3200 злотих на місяць + адміністративна оренда (600 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (65 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Зарезервовано

Цю нерухомість зарезервовано. Під час надсилання запиту, будь ласка, пам'ятайте, що вона може бути орендована.

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Kępa Mieszczańska

Kępa Mieszczańska - район Вроцлава, який найшвидше розвивається

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

Kępa Mieszczańska зручно розташована на острові, що врізався в розгалуження річки Одра.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.