Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора однокімнатна квартира, розташована в закритому селищі в центрі Воли Юстовської

Гамільтон Мей з радістю представляє чудову однокімнатну квартиру, доступну для оренди в престижному районі Воля Юстовська.

Квартира 54м2 складається зі світлої вітальні з виходом на балкон, об'єднаної з просторою кухонною прибудовою, спальні, ванної кімнати з ванною та холу. Кухня повністю укомплектована набором побутової техніки; холодильник/морозильна камера, духовка, електрична плита та посудомийна машина. Квартира на даний момент будується.

Квартира розташована в сучасному будинку, побудованому в 2017 році. Садиба огороджена, охороняється, з відкритими паркувальними місцями. Газове опалення.

Квартира розташована на вулиці Морелова, поруч із різноманітними зеленими зонами відпочинку, включаючи бульвар Рудава та парк Децюша. Wola Justowska пропонує легкий доступ як до основних, так і до складних товарів і послуг. Оскільки район є невід’ємною частиною міста, можна швидко дістатися до найважливіших місць Кракова, включаючи центр, аеропорт Баліце та бізнес-парк Кракова.

Ціна 3600 злотих на місяць + адмінкомісії (650 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включно з наземним паркінгом

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб домовитися про перегляд.

Деталі нерухомості

Ref: 11679
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
54 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
4km
Поверх
Parter
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
15-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Допускається розміщення з домашніми тваринами
Приватна парковка

ціна

Ref: 11679
Ціна за місяць
3 600 PLN
Ціна/m2
67 PLN

Ціна 3600 злотих на місяць + адмінкомісії (650 злотих) + комунальні послуги (200 злотих) включно з наземним паркінгом

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola Justowska

Wola Justowska - престижний односімейний район

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Відкрийте для себе вілли та будинки, оточені зеленню Вольського лісу, і подивіться на Краків з висоти кургану Пілсудського.

Morelowa

Development
Development

Інтимна інвестиція на Wola Justowska - Morelowa Представлена інвестиція - це сучасна будівля, побудована в 2017 році. Маєток огороджений, охороняється та має відкриті паркувальні місця. Газове опалення. Місцезнаходження Вулиця Морелова розташована поблизу різноманітних зелених зон відпочинку, зокрема бульвару Рудава та парку Децюша. Wola Justowska пропонує легкий доступ як до основних, так і до складних товарів і послуг. Оскільки район є невід’ємною частиною міста, можна швидко дістатися до найважливіших місць Кракова, включаючи центр, аеропорт Баліце та бізнес-парк Кракова. Опис квартир Інвестиція є дуже унікальною пропозицією для тих, хто хоче насолоджуватися високоякісним життям у найпрестижнішому районі Кракова, проживаючи в затишному, тихому та спокійному районі, оточеному зеленню....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.