Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Елегантна квартира - Czyżyny

Гамільтон Мей з радістю представляє сучасну однокімнатну квартиру за адресою вул. Новогуцька в Чижинському районі.

Квартира площею 33 м2 складається з вітальні з кухнею, спальні та ванної кімнати. Квартира доглянута та повністю мебльована. Яскраві кольори надають квартирі стильну атмосферу та універсальність обробки.

Будівля є новою житловою інвестицією -Imperial City Yes- розташована за адресою вул. Nowohucka. Сучасний квартал 2022 року доглянутий та обладнаний ліфтом. Квартира знаходиться на 4 передостанньому поверсі будинку.

Чижини, розташовані в північно-східній частині Кракова, пропонують великі зелені зони та близькість до Парку польських лоцманів, а також добре сполучені з центром та іншими частинами міста. До Головної площі можна дістатися за 15 хвилин. Можливість ефективно пересуватися по Кракову не тільки на автомобілі, а й на громадському транспорті є великою перевагою цього розташування. Є кілька трамвайних і автобусних ліній на вибір, а зупинки знаходяться в декількох хвилинах ходьби.

Ціна 3000 злотих на місяць + адмінкомісії (360 злотих) + комунальні послуги (150 злотих)

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19793
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
29-04-2024
Балкон
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 19793
Ціна за місяць
3 000 PLN
Ціна/m2
91 PLN

Ціна 3000 злотих на місяць + адмінкомісії (360 злотих) + комунальні послуги (150 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.