Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Двокімнатна квартира з балконом в Броновіце

Гамільтон Мей із задоволенням представляє вам двокімнатну квартиру з балконом, розташовану в інтимному інвестиційному комплексі Zaczarowane Koło в Броновіце.

Представлена квартира площею 38 м2 складається з просторої вітальні з кухнею, однієї спальні, ванної кімнати з душем, холу з гардеробною та балкона. Квартира повністю мебльована, укомплектована необхідною побутовою технікою: індукційна плита, холодильник з морозильною камерою, посудомийна машина, духовка, мікрохвильова піч, пральна машина та Smart TV. Функціональне приміщення оформлено в бежевих тонах.

Квартира знаходиться на п'ятому поверсі новозбудованого будинку на вулиці Zaczarowane Koło, в районі Bronowice. У ньому є ліфт, підземні гаражі, кладові приміщення, а також приміщення загального користування, такі як їдальня та фітнес-зал, доступні мешканцям будинку.

Розташування квартири дозволяє швидко та ефективно дістатися до будь-якої частини Кракова - вона розташована поруч із популярною трамвайною та автобусною лінією Bronowice. Ми знаходимося всього в 10 хвилинах їзди від головної частини Кракова - Старого міста. Поруч багато точок громадського харчування, обслуговування, медичних та освітніх: Педуніверситет, АГХ - 5 хв від квартири.

Ціна 3950 злотих на місяць включно з орендою адмін+комунальні послуги (600 злотих) + опціонально підземне паркомісце (250 злотих) + факультативно складське приміщення (250 злотих) + Інтернет і ТБ (60 злотих)

Щоб переглянути нерухомість, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19584
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
38 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
5
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
16-04-2024
Кондиціонер
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Допускається розміщення з домашніми тваринами
буфер обміну
Приватна парковка

ціна

Ref: 19584
Ціна за місяць
3 950 PLN
Ціна/m2
104 PLN

Ціна 3950 злотих на місяць включно з орендою адмін+комунальні послуги (600 злотих) + опціонально підземне паркомісце (250 злотих) + факультативно складське приміщення (250 злотих) + Інтернет і ТБ (60 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.