Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Простора однокімнатна квартира в комплексі InCity

Гамільтон Мей пропонує квартиру, доступну для оренди, в престижному будинку поблизу Daszyńskiego Roundabout, ідеально підходить для одного мешканця або пари.

Квартира площею 60 м2, розташована на 3 поверсі будинку. Складається з вітальні з кухнею та лоджією (вихідна на захід), просторої спальні з вікном на схід, ванної кімнати з туалетом, душовою кабіною та пральною машиною та просторого холу з великою гардеробною. Квартира виконана за високим стандартом і повністю мебльована. Підлога дубова, а кухня повністю укомплектована технікою. Нарешті, у спальні є велике ліжко та шафа. До послуг гостей паркомісце в підземному гаражі.

InCity – сучасний житловий комплекс, розташований у центрі Варшави. Будівля оснащена повною охороною, елегантною стійкою реєстрації, а також внутрішнім двориком з ігровим майданчиком для дітей. Під будинком розташований дворівневий гараж.

Інвестиція розташована на розі вулиць Siedmiogrodzka та Karolkowa. Поруч розташована станція другої лінії метро Rondo Daszyńskiego, а також численні зупинки громадського транспорту. Територія швидко розвивається, і в даний час поруч з інвестицією розвиваються численні інші інвестиції (Warsaw Spire, Q22 і Prime Corporate Center). Інші визначні пам'ятки також розташовані в цьому районі: Музей Варшавського повстання, парк Sowińskiego, басейн Delfin, а також торговий центр Złote Tarasy.

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісії (910 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з Hamilton May, щоб отримати докладнішу інформацію та організувати огляд цього майна.

Деталі нерухомості

Ref: 9351
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
60 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
11-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 9351
Ціна за місяць
5 000 PLN
Ціна/m2
83 PLN

Ціна 5000 злотих на місяць + адмінкомісії (910 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально підземний паркінг (300 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Wola

Воля - новий столичний центр

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

Відкрийте для себе район ультрасучасних хмарочосів, який живе в ритмі другої лінії метро.

InCity

Development
Development

Hamilton May представляє сучасний житловий комплекс, розташований у центрі Варшави. InCity Проект розробляється в три етапи, два з яких вже завершено. Завершення останньої черги заплановано на перший квартал 2016 року. Інвестором проекту виступає компанія «Окам». Інвестиція займає ділянку 1,2 га. Будівля оснащена повною охороною, елегантною рецепцією, а також внутрішнім двориком з ігровим майданчиком для дітей. Під будинком розташований дворівневий гараж. InCity - локація Інвестиція розташована на розі вулиць Siedmiogrodzka та Karolkowa. Поруч розташована станція другої лінії метро Rondo Daszyńskiego, а також численні зупинки громадського транспорту. Численні інші інвестиції зараз розробляються в радіусі півкілометра від інвестиції (Warsaw Spire, Q22 і Prime Corporate Center). Інші визначні пам'ятки також розташовані в цьому районі: Музей Варшавського повстання, парк Sowińskiego, басейн Delfin, а також торговий центр Złote Trasy. InCity - опис квартир Три черги інвестиції охоплюють 427 квартир різної площі – від 33 до 168 м². Дизайн окремих квартир був ретельно розроблений з урахуванням функціональності та комфорту. Загальна інформація Гамільтон Мей запрошує всіх бажаючих організувати огляд об’єктів нерухомості, доступних для інвестицій InCity....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.