Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Однокімнатна квартира в одному з найпрестижніших інвестицій міста - Angel Stradom

Гамільтон Мей із задоволенням представляє комфортабельну однокімнатну квартиру площею 40 м2, геніально спроектовану та розташовану в найбажанішій інвестиції в Кракові - Angel Stradom.

Представлена квартира знаходиться в самому центрі міста, в той же час тихо, тому що вона знаходиться в другій лінії інвестицій. Квартира розташована на третьому поверсі і складається з вітальні з кухнею, спальні з великою гардеробною та ванної кімнати. Вся техніка та меблі нові, інтер'єр функціонально та естетично оформлений. У готелі є великий балкон, що виходить на задню частину готелю. Опалення від комунальної мережі.

Angel Stradom складається з двох будівель - житлової частини, що містить 133 квартири, і готельної частини Stradom House. Резиденти матимуть можливість приєднатися до ексклюзивного Wellness, обладнаного 20-метровим басейном, 3 саунами та лабораторією краси. Зручності включають цілодобову стійку реєстрації, охорону та моніторинг.

Angel Stradom будується в одній із найпрестижніших частин Кракова: на межі Старого міста та Казімєжа, на вулиці Страдомській. Розташування забезпечує доступ як до найважливіших культурних закладів міста, так і до всіх районів Кракова, і виправдає очікування любителів міського способу життя.

Ціна 4000 злотих на місяць + адмінкомісії (870 злотих) + комунальні послуги (120 злотих) + опціонально підземний паркінг (500 злотих)

Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, якщо вас зацікавила ця нерухомість.

Деталі нерухомості

Ref: 18339
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
40 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
1km
Поверх
3
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
15-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Басейн
Охорона/сторож
Приватна парковка

ціна

Ref: 18339
Ціна за місяць
4 000 PLN
Ціна/m2
100 PLN

Ціна 4000 злотих на місяць + адмінкомісії (870 злотих) + комунальні послуги (120 злотих) + опціонально підземний паркінг (500 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Stare Miasto

Старе місто - причина любити Краків

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Вітрина європейського міста - Старе місто, побудоване навколо мальовничої площі Ринок і оточене зеленою смугою, приваблює туристів і жителів.

Angel Stradom

Development
Development

Ангел Страдом Angel Stradom є одним із найновіших розробок, наданих інвестором, відомим у Angel City, Angel Wawel та Angel Plaza у Кракові. Ця розкішна будівля оточена історичними багатоквартирними будинками, серед модних бутиків, вишуканих ресторанів і унікальних апартаментів. Ангел Страдом Angel Stradom складається з двох будівель - житлової частини на 133 квартири та готельної частини під назвою Stradom House. Резиденти мають можливість приєднатися до ексклюзивного Wellness - Spa Sól, обладнаного 20-метровим басейном і тренажерним залом. Зручності включають цілодобову стійку реєстрації, охорону та моніторинг. Великою перевагою інвестиції є безпечна парковка всередині будівлі, а також необов'язкове складське приміщення. Для забезпечення комфорту мешканців квартири призначені лише для покупців та довгострокових орендарів. Angel Stradom - локація Angel Stradom реалізується в одній із найпрестижніших частин Кракова: на межі Старого міста та Казімєжа, на вулиці Страдомській. Розташування забезпечує доступ до найважливіших культурних пам'яток міста та легке сполучення з усіма районами Кракова, тому воно відповідатиме очікуванням любителів міського способу життя. Квартири в комплексі Angel Stradom У будинку 133 квартири різної площі, до 250 кв. Апартаменти мають вихід на балкон, підігрів підлоги та кондиціонер є стандартними. Приклади одиниць перераховані нижче: двокімнатні квартири площею 40-54 м2 трикімнатна квартира площею близько 80 м2 чотирикімнатна квартира площею близько 100 м2 Усі зацікавлені сторони можуть звертатися до Hamilton May....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.