Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Гарно облаштована квартира в чудовому місці, вулиця Костюшко

Гамільтон Мей із задоволенням представляє нову, чудово обладнану квартиру, розташовану в Сальваторі.

Квартира площею 51 м2 розташована на другому поверсі п'ятиповерхового сучасного будинку. Квартира складається з повністю обладнаної кухонної прибудови, просторої вітальні, спальні та ванної кімнати. Квартира нова, оздоблена якісними матеріалами, повністю укомплектована, готова до заселення.

Квартира площею 75 м2 розташована в престижному інвестиційному комплексі, що поєднує в собі історію та сучасність. Дві кам’яниці 1910 та 1911 років отримали нове життя – інвестиція є поєднанням історії з вулиці Костюшко та сучасних рішень з боку Вісли, не забуваючи про чудові види на Віслу та Вавель у Кракові. П'ятиповерховий будинок обладнаний ліфтом.

Інвестиція розташована в Сальваторі, на вулиці, що веде до історичного центру міста. Найважливіші історичні пам'ятки розташовані в безпосередній близькості - Вавель, Ринкова площа, Казімєж, Блоня. Мешканці мають доступ до численних ресторанів, галерей і музеїв. Розташування на бульварах Вісли є ідеальним місцем для любителів спорту - навколишні стежки, луки та парки є найпопулярнішими місцями для відпочинку та оздоровлення. Трамвайні та автобусні зупинки забезпечують швидке сполучення з іншими районами Кракова. Парк 200 м. Автобусна зупинка 150 м

Ціна 3400 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (640 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

За додатковою інформацією звертайтеся до нашого офісу в Кракові.

Деталі нерухомості

Ref: 19900
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Девелопмент
Площа
51 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
дата оновлення
12-04-2024
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Охорона/сторож

ціна

Ref: 19900
Ціна за місяць
3 400 PLN
Ціна/m2
67 PLN

Ціна 3400 злотих нетто (+ 23 % ПДВ) на місяць + адміністративні збори (640 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (100 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Duo Residence

Development
Development

Престижна інвестиція в Salwator Duo Residence – це інвестиція, яка поєднує в собі столичний стиль, повагу до традицій і близькість до зелених зон відпочинку. Історія будівлі У рамках проекту відреставровано дві історичні кам’яниці 1910 та 1911 років, надаючи їм сучасний стиль та новітні технологічні рішення. Відновлену будівлю було розширено додатковими рівнями, які набули цікавих форм, особливо з боку Вісли. Поєднання архітектурних стилів - данина історії району Сальватор. У XX столітті ділянку забудови використовували як міський пляж. Сьогодні ця територія залишається однією з найбільш тихих, зелених і красивих частин Кракова. Місцезнаходження За кілька хвилин ходьби від інвестиції можна дістатися до таких визначних пам'яток міста, як Ринкова площа, замок Вавель, Казімєж, бульвари чи міські парки. Поруч розташовано багато ресторанів, магазинів, медичних та освітніх установ. До будь-якої частини міста можна легко дістатися завдяки численним зупинкам громадського транспорту. Інтер'єри будівлі Квартири в Duo Residence відрізняються функціональним плануванням, великою кількістю світла і прекрасним видом на річку Вісла з великих вікон і балконів. У будівлі є ліфти та підземний паркінг. . Дизайн розробки був натхненний Bauhaus. ....

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.