Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Комфортна 1 кімнатна квартира на Promenady Wrocławskie

Гамільтон Мей із задоволенням представляє 1-кімнатну, повністю обладнану квартиру, розташовану в маєтку Promenady Wrocławskie.

1 кімнатна квартира площею 42,5 м2 розташована на другому поверсі шестиповерхового будинку 2013 року побудови і складається з мебльованої вітальні з окремою кухнею, спальні з двоспальним ліжком. Квартира повністю розпланована, свіжо пофарбована, повністю укомплектована та мебльована. В передпокої та спальні місткі шафи-купе. Санвузол з душовою кабіною. У квартирі є балкон із сонячною південною експозицією, звідки відкривається вид на тиху внутрішню частину садиби. До квартири входить паркомісце в підземному гаражі, оренда якого необов'язкова.

Будівля розташована в новому житловому масиві Promenady Wrocławskie. Інвестиція з сучасною архітектурою, спроектована з урахуванням зручності повсякденного життя. Для нього характерні сонячні балкони та зелені сади, зручні сходи та місця для паркування. Будинок з ліфтом.

Інвестиція розташована в 3 км від самого центру і добре сполучена з усім містом завдяки доступу до багатьох трамвайних і автобусних ліній. Житловий масив, розташований на річці Одер, оточений усією інфраструктурою магазинів (наприклад, Leclerc, Aldi, Rossmann, Pepco, Delco, Żabki), ресторанів (наприклад, винних барів, пельменних, піцерій, а влітку пляжних барів на р. Річка Одра) та послуги (наприклад, медичні клініки, аптека, косметика тощо). Ви можете прогулятися уздовж річкових бульварів лише за декілька хвилин ходьби від квартири.

Ціна 2800 злотих на місяць + адміністративна оренда (590 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + необов’язково підземне паркомісце (300 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (50 злотих)

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 19902
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
42 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
2km
Поверх
2
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
18-04-2024
Балкон
Кабельне телебачення
інтернет
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 19902
Ціна за місяць
2 800 PLN
Ціна/m2
67 PLN

Ціна 2800 злотих на місяць + адміністративна оренда (590 злотих) + комунальні послуги (150 злотих) + необов’язково підземне паркомісце (300 злотих) + опціонально Інтернет і ТБ (50 злотих)

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.