Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Сучасна однокімнатна квартира на Nowohucka в районі Чижини

Гамільтон Мей з радістю представляє сучасну однокімнатну квартиру за адресою вул. Новогуцька в Чижинському районі.

Квартира площею 33 м2 складається з вітальні з кухнею, спальні та ванної кімнати. Квартира доглянута та повністю мебльована. Яскраві кольори надають квартирі стильну атмосферу та універсальність обробки.

Будівля є новою житловою інвестицією -Imperial City Yes- розташована за адресою вул. Nowohucka. Сучасний квартал 2022 року доглянутий та обладнаний ліфтом. Квартира знаходиться на 4 передостанньому поверсі будинку.

Чижини, розташовані в північно-східній частині Кракова, пропонують великі зелені зони та близькість до Парку польських лоцманів, а також добре сполучені з центром та іншими частинами міста. До Головної площі можна дістатися за 15 хвилин. Можливість ефективно пересуватися по Кракову не тільки на автомобілі, а й на громадському транспорті є великою перевагою цього розташування. Є кілька трамвайних і автобусних ліній на вибір, а зупинки знаходяться в декількох хвилинах ходьби.

Ціна 650 000 злотих

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May.

Деталі нерухомості

Ref: 20221
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
33 m2
Спальні
1
Ванні кімнати
1
Від центру
5km
Поверх
2
Aдмінкомісія
360 PLN
дата оновлення
18-04-2024
Балкон
інтернет
Ліфт

ціна

Ref: 20221
Ціна
650 000 PLN
Ціна/m2
19 697 PLN

Ціна 650 000 злотих

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції купівлі-продажу квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.