Loading...
Hamilton May Logo Hamilton May

Дві кімнати з окремою кухнею та балконом в Тарногаї

Запрошуємо Вас ознайомитися з привабливою пропозицією оренди двокімнатної квартири площею 50 м2 з окремою кухнею та балконом, розташованої в мальовничому Тарногаї. Це чудова пропозиція для людей, які шукають комфортне місце для проживання.

Квартира площею 50 м2 характеризується функціональним плануванням, що забезпечує комфортні умови проживання. Має дві окремі спальні, простору кухню та балкон, що створює затишний простір для домочадців. Окрема кухня - це місце, де можна вільно готувати їжу і насолоджуватися повним комфортом. Це ідеальне рішення для тих, хто любить готувати. В квартирі є балкон, який є чудовим місцем для відпочинку на природі. Це ідеальне місце для ранкової кави або вечірнього відпочинку. Ця квартира ідеально підходить для одиноких, сімейних пар і невеликих сімей. Його продумане розташування забезпечує конфіденційність і функціональність.

Будинок на вулиці Ниській, 68 збудований у 1980-х роках. Його характерний архітектурний стиль є невід’ємною частиною міського ландшафту Вроцлава. Розташована у стратегічній точці, будівля забезпечує зручний доступ до різноманітних зручностей, таких як магазини, ресторани, школи та громадський транспорт.

Квартира, розташована в Тарногаї, є привабливим місцем розташування, близькість до зелені та зручне транспортне сполучення є важливими перевагами цього місця. Поруч є магазини, ресторани та інші зручності. Завдяки зручному транспортному сполученню квартира в Тарногаї дозволяє швидко і зручно дістатися до інших частин Вроцлава.

Ціна 2400 злотих на місяць + адмін комісія (700 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включно з наземним паркінгом

Якщо вас зацікавила вищевказана пропозиція, будь ласка, зв'яжіться з офісом Hamilton May

Деталі нерухомості

Ref: 19229
Місто
Вулиця
Мікрорайон
Площа
50 m2
Спальні
2
Ванні кімнати
1
Від центру
3km
Поверх
1
Min. okres wynajmu:
12 miesięcy
Останнє оновлення
19-04-2024
Балкон
Ліфт
Приватна парковка

ціна

Ref: 19229
Ціна за місяць
2 400 PLN
Ціна/m2
48 PLN

Ціна 2400 злотих на місяць + адмін комісія (700 злотих) + комунальні послуги (100 злотих) включно з наземним паркінгом

Комісія Hamilton May сплачується після проведення операції оренди квартири та врегулювання всіх необхідних формальностей.

Вас цікавить ця нерухомість?
Домовитись про презентацію

Ми обробляємо ваші дані відповідно до наших Політика конфіденційності

Путівник по мікрорайону Krzyki

Кшикі – район із багатьма смаками з його підрайонами, які варіюються від довоєнних таунхаусів до сучасних багатоповерхівок

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

Місцеві жителі описують Кшикі як загальний термін для численних районів, які належать до південно-східної частини міста.

You might also be interested in:

Дякуємо, що відвідали наш сайт. Ваша конфіденційність є для нас надзвичайно важливою, а безпека даних є нашим пріоритетом. Ми використовуємо файли cookie, щоб налаштувати вміст відповідно до індивідуальних уподобань і надавати послуги вищої якості. Будь ласка, погодьтеся на використання файлів cookie та ознайомтеся з нашою політикою конфіденційності.